Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Intervenție pentru salvarea unei sătmărence. Pompierii au intrat pe geamul apartamentului

Astăzi, la ora 08:50, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru deblocarea unei uși, a unui apartament, situat la etajul 2, de pe strada Neajlov, din municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat șase subofițeri cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. Din informațiile solicitantului, în interior se afla o victimă, care în urma unei căzături a suferit leziuni la cap, fiind imobilizată.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au acționat cu materialele și accesoriile din dotare pentru pătrunderea în apartament, prin geamul de la bucătărie. După ce echipajul de descarcerare a intrat în imobil, pentru a facilita accesul echipajului SMURD, au acționat pentru deblocarea ușii.

În interior se afla o persoană de sex feminin, în vârstă de 76 de ani, conștientă și cooperantă, care în urma căzăturii a suferit un traumatism cranian și o contuzie la membrul superior.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare cu ambulanța SMURD pentru continuarea investigațiilor medicale.

Sursa: ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.