Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO. Gunoaie lăsate şi în scorbura unui copac de pe digul din Micro 16

Unii sătmăreni lasă gunoaie şi în scorbura unui copac de pe digul din Micro 16, asta cu toate că zona este dotată cu coșuri de gunoi.

Aruncatul deșeurilor în locul unde te afli este o acțiune care tot mai des se practică printre cetățenii județului Satu Mare. Chiar dacă în zona digului din Micro 16 sunt zeci de coşuri de gunoi, sunt foarte multe gunoaie aruncate pe malul Someșului , deşeuri precum ambalaje de ciocolată ori închețată chiar în scorbura unui copac.

Dacă un sătmărean a reușit să se cațere până în copac, la coborâre probabil l-ar fi îngreunat ambalajul înghețatei pe care tocmai a savurat-o, admirând priveliștea într-o zi însorită de primăvară.

Aceste lucruri se practică cu toate că de curând zona digului din Satu Mare a fost dotată cu coșuri de gunoi și toate cele necesare pentru a putea petrece câteva ore la aer curat.

 

Un comentariu

  1. ecologist resemnat Răspunde

    Mi se pare și “logic”. Mai urmează să vină careva dăștept și să dea foc copacului. Unii numai atâta minte au. Poți să investești și să tot amenajezi spații din astea dacă nu educi omul. Sunt curios cum va arăta centrul nou și fântâna cu muzicuță atât de dragă primarului în viitorul apropiat. Că dacă nu pui un jandarm măcar după fiecare trecător……!!!😱😲🤔🥴🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.