Ultima actualizare: azi, 14:26

Naţionale

Descarcă gratuit aplicația Stailer și programează-te la salon!

Descarcă gratuit aplicația Stailer și programează-te la salon! Oricât de banală ar părea o programare la tuns, aceasta devine importantă atunci când ai un eveniment care se apropie. Femeie sau bărbat, întreținerea aspectului este foarte importantă pentru stima de sine, așadar să rămâi fără programare la salon poate fi destul de dificil. Descarcă gratuit aplicația Stailer și programează-te la salon!

Aplicația Stailer este disponibilă în magazinele digitale App Store, App Gallery și Google Play. Se poate instala pe telefonul mobil sau pe tabletă și o poți folosi oricât dorești pentru a te programa. Odată instalată, nu este necesar să te programezi imediat, ci poți naviga printre zecile de rezultate privind saloanele de înfrumusețare.

Peste 1000 de saloane și-au înscris afacerea pe stailer.ro, acolo unde le poți găsi și programa într-un timp foarte scurt. Aplicația sau platforma se folosesc la fel și nu trebuie să depui prea mult efort. Totul se petrece online, așadar nu trebuie să te deplasezi sau să îți faci timp liber pentru obținerea programării.

Descoperă saloane în funcție de serviciul dorit!

Atât aplicația, cât și platforma îți oferă posibilitatea de a căuta fie un anumit salon sau hairstylist, fie un anumit serviciu. Poți căuta frizerie Satu Mare, salon de manichiură Cluj, cosmetică în București și multe altele. De aceste servicii se pot folosi doamnele și domnii, fiind necesară selectarea genului de pe prima pagină a site-ului sau aplicației.

Dacă dorești să optezi prima dată pentru un anumit serviciu, iată care sunt cele disponibile în funcție de gen! Pentru femei: tuns, vopsit, coafat, tratamente pentru păr, manichiură și pedichiură, epilare definitivă & periodică, machiaj, cosmetică, pensat, masaj, aplicare & stilizare gene și/sau sprâncene, cât și remodelare corporală.

De cealaltă parte, bărbații au și ei parte doar de profesioniști în materie de hair & beauty. Aceștia se pot programa la tuns, aranjat, tratamente pentru păr, stilizare și întreținere barbă, manichiură și pedichiură, epilare, cosmetică masculină și masaj. Aveți șansa de a găsi un singur salon pentru amândoi, așadar vă puteți programa împreună la diferite servicii.

Folosește aplicația pentru a te reprograma!

În cazul în care ai făcut deja o programare prin Stailer și dorești să te reprogramezi la același hairstylist, prin aplicație o poți face. Descarca de aici aplicatia Stailer, apoi din secțiunea „Programări anterioare” poți să te reprogramezi. Sunt o mulțime de servicii pe care le soliciți periodic, iar pentru a te programa nu mai este necesar să urmezi aceiași pași.

În plus, dacă nu ai găsit un salon potrivit și nu știi cum îl poți căuta pe cel mai aproape, folosește harta interactivă! Aceasta este soluția potrivită pentru a găsi un salon din zona în care te afli, pe baza locației tale. Vor fi afișate toate saloanele, alături de câteva informații scurte despre acestea. Vei afla zona exactă, numele salonului și media rating-ului.

După ce ai făcut o programare poți lăsa și tu o părere despre cum a decurs totul. Părerile fiecărui client sunt verificate, astfel încât totul să se bazeze pe o experiență reală.

Contact: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.