Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

VIDEO. Ariana, viitoarea vedetă a dansului din Satu Mare! Rezultate deosebite la doar 5 anișori

Ariana Fușle este cea mai mică sportivă de la Loga Dance School, însă asta nu o împiedică să se afirme. Nu a împlinit încă șase ani, dar deja participă la concursuri și reușește să obțină rezultate remarcabile.

Micuța Ariana face dans de un an și jumătate, asta în condițiile în care va împlini șase ani abia anul acesta. De când a început să practice acest sport se pregătește foarte bine alături de antrenoarea Ingrid Vonhaz, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Ariana a obținut deja un podium, clasându-se pe locul al doilea la un concurs din Satu Mare, iar după această performanță a participat la o competiție organizată dincolo de granițele județului nostru. Micuța sportivă a participat, zilele trecute, la Cupa Exclusive Oradea, acolo unde s-a clasat în top 5.

În ciuda vârstei extrem de fragede, Ariana este foarte serioasă la antrenamente și muncește mult pentru pasiunea ei, fiind una dintre cele mai promițătoare talente din echipa Loga Dance School.

3 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Mă gândesc de nu o chema cum o cheamă nici articolul nu se năștea.
    Cât costă un selfie din ăsta drăgălaș pe prima pagină? Nu sunt rău doar curios. Că poate sunt și alții care vor. Eu sigur nu.

  2. Metasystem Răspunde

    A OBȚINUT DEJA UN PODIUM! vai săraca limbă maternă!

  3. 🤔🤔🤔 Răspunde

    No, dar tot nu ați zis care e tariful! Că poate mai sunt și alții amatori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.