Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Elevă din Satu Mare, locul II la Olimpiada Națională de Religie Catolică

O elevă din municipiul Satu Mare a luat locul II la Olimpiada Națională de Religie Catolică. După mult timp de studiu și statornicie, au venit și rezultatele pentru Antonia Maria Dan, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național Ioan Slavici din municipiul Satu Mare ce s-a întors acasă cu premiul II.

Concursul a avut loc joi, 28 aprilie și festivitatea de premiere, sâmbătă, 30 aprilie 2022. Din Eparhia Greco-Catolică de Maramureș au fost 13 participanți, dintre care au luat premii și mențiuni următorii elevi:

Premiul II: –  Antonia Maria Dan – Clasa a IX-a- Colegiul Național Ioan Slavici din Satu Mare.

Mențiune: Bougatef Yasmina -clasa a VII-a- Scoala Gimnazială nr.7 din Vișeul de Sus

Mențiune: Mureșan Răzvan –clasa a X-a – Colegiul National Vasile Lucaciu din Baia Mare.

Elevii din Maramureș și Satu Mare au fost la Iași însoțiți de profesorii de religie Rodica Gavrilaș și Andrei Ciaba, iar profesorul Adrian Roman din Satu Mare a făcut parte din comisia națională de corectare a testelor.

„Paleta de activități alese a fost pe placul participanților, care s-au întors de la Iași bucuroși, „îmbogățiți cu o experiență foarte frumoasă”, a spus Roman Adrian.

La festivitatea de premiere, pe lângă Luciana Antoci și Denisa Elena Mănoiu, a participat și ES Petru Gherghel, episcop emerit de Iași, potrivit comunicatului final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.