Ultima actualizare: azi, 09:16

Naţionale

FOTO. Sinucidere cumplită! O mamă s-a aruncat cu cei doi copii de la etajul zece. Toți trei au murit

O sinucidere cumplită a avut loc, astăzi, în România, în județul Timiș. O mamă, în vârstă de 33 de ani, s-a aruncat cu cei doi copii ai săi de la etajul zece al unui bloc. În urma impactului puternic, atât femeia, cât și copiii, în vârstă de 3 și 6 ani, au murit.

Incidentul s-a petrecut marți dimineață pe bulevardul Dâmbovița la numărul 84. Femeia, în vârstă de aproximativ 33 de ani, locuia cu copiii pe strada Văliug din Timișoara. Ar fi plecat cu ei la grădiniță însă s-a oprit la blocul de pe bulevardul Dâmbovița unde a urcat pe acoperiș. Femeia s-a aruncat apoi în gol împreună cu micuții, potrivit Tion.

Băiețelul avea jucăria în mână în momentul incidentului. La sosirea forțelor de intervenție, mama și băiețelul de aproximativ trei ani erau decedați. Medicii de la ambulanță au încercat să o resusciteze pe fetiță, însă micuța.

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru a se afla cauzele și condițiile producerii incidentului.

„Azi, 3 mai, la ora 09:46, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Dâmbovița din Timișoara, au fost găsite 3 persoane în stare de inconștiență. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie de 33 de ani s-ar fi aruncat de pe un bloc cu 10 etaje împreună cu cei doi copii (o fetiță de 6 ani și un băiețel de 3 ani). Din nefericire, cele 3 persoane au decedat.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificări tuturor cauzelor și condițiilor producerii incidentului”, au declarat polițiștii Secției 3 Timișoara.

Mama copiilor era absolventă a facultăţii de Psihologie, nu era bolnavă şi nimic nu anunţa tragedia care avea să urmeze. În plus, depusese de doar câteva zile actele de căsătorie. Urma să-i spună „da” aceluiaşi bărbat de care divorţase.

4 comentarii

  1. zsiga Răspunde

    Daca frumusetea asta a facut un asa gest ce urmeaza e vai de lume…

  2. H&R Răspunde

    “Medicii de la ambulanță au încercat să o resusciteze pe fetiță, însă micuța.”
    Insa micuta ce?

  3. Marin Răspunde

    Mare drama. 🙁

  4. Lady Răspunde

    Oamenii sunt RAI, judeca si iar judeca fara sa cunoasca ce este in spatele situatiilor reale familiale ! Este destul sa critici dur o persoana labila emotional si lumea ei se prabuseste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.