Ultima actualizare: azi, 11:14

Locale

FOTO. O asistentă de la Spitalul Judeţean Satu Mare, premiată la Oradea

Corina Cociotă, asistentă medicală la SJU Satu Mare, laureată a premiului ”Dr.Karoly Mozes”

Sâmbătă, la Oradea, a avut loc Gala Premiilor Dr. Mozes Karoly în cadrul căreia  au fost premiați cei mai activi și implicați asistenți medicali, mulți dintre ei aflați în prima linie a serviciilor medicale, La ceremonia acordării premiilor a fost prezent ministrul Sănătații, dr. Alexandru Rafila, Attila Cseke, ministru al Dezvoltării și fost ministru al Sănătații, dr. Aurel Mohan, președintele Fundației pentru Sănătate și Iuliana Busuioc, președintele OMGMAMR Bihor.

 La această a zecea ediție, au fost premiați un număr de 6 asistenți medicali. Fapt cu totul remarcabil, printre cei aflați pe lista premiaților s-a aflat o sătmăreancă, anume Corina Cociotă,  Cu o experiență profesională de peste 20 de ani, Corina Cociotă este  asistentă medicală principală în secția de Anstezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.
”Este o adevărată profesionistă. Este foarte bine pregătită, mereu aproape de pacienți, caldă, calmă, bun coleg. Un exemplu, un model pentru noi toți” spun colegii Corinei de la secția de Terapie Intensivă.
“Premiul reprezintă un omagiu adus tuturor asistenților medicali pentru contribuția lor la îngrijirile acordate pacienților, cu precădere în perioada pandemiei”, a spus Adrian Marc, managerul SJU Satu Mare.

7 comentarii

  1. Adinutza Răspunde

    Felicitari Corina,ești un om deosebit.Tine-o tot asa!!

    • Plicul cu 10 lei Răspunde

      Aha! Deci de aici se poate lesne înțelege de ce erau acele postări apocaliptice pe vreme de pandemie din partea dânsei. Că doar e vorba de pita ei!? La cât mai multe sporturi nemeritate?

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Ce caută expertul în înfieri internaționale în poză?

  3. Norik Răspunde

    Da Kupor de Cseke ce treaba o avut pa acolo vroua s-a inchida ceva spitale ?

  4. MURITOR Răspunde

    Rusine Ministerului Santatii!….oare noi ceilalti cateva mii de asistenti care am muncit si peste 14 ore in vreme de pandemie nu am meritat nimic sau doar cei 6 magnifici au salvat Romania de Covid?Ne consolam totusi cu ideea ca D-zeu ne rasplateste pe fiecare dupa faptele noastre!!!

    • Spitalul 9 Răspunde

      Nu scapati. O sa primiti exact ce meritati. Si stii de la cine? Exact de la colegii tai eroi cand vei avea cea mai mare nevoie. De ce? Pentru ca nu pot altceva. Diagnostice aiurea, tratamente aiurea etc. Sa vezi tu cum vei fi nevoit sa scoti de la naftalina plicurile puse bine deoparte (alea care nici nu exista dupa voi) ca sa te tratezi macar aproximativ bine. Ai sa vezi. Sa vezi tu cum e cand 5 medici iti dau pe aceeasi simptome 6-8 diagnostice diferite! Voi cred ca nici nu observati ca toata lumea se prabuseste in jurul vostru. Voi si cu politistii. Spune drept cati decedati ai pe suflet?

  5. xpert86 Răspunde

    Am ajuns sa o vedem si pe asta, si premierea unei spagare din spitalul Satu Mare!!! Primirea plicurilor sau a atentiilor constituie un criteriu de departajare pentru acordarea premiului 1?🤬🤬🤮🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.