Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

FOTO. Peste 400 de suflete s-au întâlnit cu Florin Piersic la Ardud. Maestrul ar putea deveni cetățean de onoare

Orașul Ardud a fost gazda privilegiată a maestrului Florin Piersic, care a urcat pe scena Casei de Cultură “Dr. Augustin Mircea” în aplauzele a peste 400 de suflete deschise, venite cu drag pentru a-l întâlni. Îndrăgitul artist și-a exprimat dorința de a devini cetățean de onoare la următoarea vizită în Ardud.
Spectacolul de la Ardud a fost excepțional, emoționant și a redat cu sensibilitate și nostalgie, în note calde și familiare, “dragul de viață și bucuria de a trăi” ale inegalabilului Florin Piersic.
“Ursitoarele au avut grijă de mine. Mi-au lăsat în leagăn dragul de viaţă şi bucuria de a trăi, iar timpul nu-mi poate atinge zâmbetul, nici de pe chip, nici din suflet, în timp ce tristeţea sosită în scurte escale în vizite de lucru, îşi ia repede tălpăşiţa, plictisită de lipsa colaborării mele.” — Florin Piersic
De pe scena casei de cultură, în fața unei săli arhipline, maestru Florin Piersic și-a exprimat dorința de a reveni la Ardud și bucuria că a ales să accepte invitația convingătoare a Casei de Cultură “Dr Augustin Mircea” în detrimentul altor invitații din țară și străinătate.
Primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma și-a felicitat „colegii care au făcut posibilă această întâlnire între sufletele” prin intermediul unei rețele de socializare.
Ba mai mult, îndrăgitul Piersic și-a exprimat dorința, ca pe lângă diploma de excelență și placheta orașului, la următoarea vizită autoritatea locală să-i acorde și titlul de cetățean de onoare al orașului Ardud, orașul din România de care s-a declarat iremediabil îndrăgostit și unde se va întoarce tot mai des.
„Este evident că prezența în Ardud și aprecierile maestrului Florin Piersic, publice și private, confirmă direcția ascendentă a orașului, înspre dezvoltare și progres. Ardudul a câștigat inima celui mai iubit dintre români, lucru care certifică faptul că deși este un oraș mic, are o inimă mare!”, a precizat primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma.

8 comentarii

  1. cârcotaş Răspunde

    Acum e oraş şi Ardudul dacă i-a vizitat Piersic.

  2. Bogdan Dumitras Răspunde

    Moare Adrian Cozma de ciuda ca nu l-a lăsat primarul Ovidiu Duma sa își facăsi el o poza cu Florin Piersic.

  3. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Fiecare unitate administrativă are un regulament de funcționare și undeva acolo scrie foarte clar cum poate fi cineva cetățean de onoare al așezării. Nu știu sincer maestrul unde se încadrează pentru că nici nu e născut în localitate, nici nu a făcut nimic prin zonă iar pentru faptul că este un actor foarte cunoscut pe considerentul ăsta putem să facem cetățeni de onoare încă vreo 3-400 de actori sau artiști. Pe puțin. Și asta fără maneliști. În Satu Mare nu au fost numiți, unii propuși chiar au fost respinși în consiliul local și care chiar au făcut ceva pentru urbe. Florin Piersic a câta oară a trecut și s-a și oprit în Ardud? Prima oară? Haideți să păstrăm totuși niște măsuri elementare și de bun simț.

    • Beny Kira Răspunde

      Dacă Dragnea e cetățean de onoare la Negrești Oas, de ce nu poate sa fie Florin Piersic la Ardud?

    • Gogu Răspunde

      Sigur ca da binenteles si mai mult decat probabil,maestrul Florin Piersic a venit la Ardud special pentru a fi facut cetatean de onoare pentru ca tocmai acest titlu lipsea din CV-ul lui !

  4. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Tu bea un sheps! Și nu știu dacă Dragnea mai este.

  5. Nagasaky Răspunde

    Felicitari pentru initiativa! Super.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.