Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

FOTO/VIDEO. Adio, ani de liceu. Emoții, flori și baloane la festivitățile de absolvire din Satu Mare

Lacrimi, emoții, bucurie, flori și multe baloane, toate la un loc, au creat o atmosferă de sărbătoare la mai multe școli din municipiul Satu Mare, acolo unde, absolvenții claselor a XII-a și-au luat rămas bun de la corpul profesoral și de la colegii lor mai mici.

Într-o atmosferă festivă, încărcată de emoții profunde, s-a desfășurat astăzi, joi, 26 mai, la Colegiul Național ,,Doamna Stanca” din municipiului Satu Mare, ceremonia de absolvire a clasei a XII-a, prilej ce a reunit profesori, elevi, părinți, bunici, prieteni.

Și absolvenții Colegiului Național „Ioan Slavici” au avut parte de o festivitate aparte cu ocazia ultimului clopoțel. Aceasta a avut loc în curtea liceului, iar evenimentul a adunat, lângă elevi, profesori, conducerea școlii, părinți, rude și prieteni. Cu toții le-au dat sfaturi tinerilor absolvenți și le-au urat succes la examenul maturității.

 

6 comentarii

  1. Unu Răspunde

    Adio ani de liceu sau facultate, bun venit Joburi de rahat unde esti exploatat pana la epuizare. Degeaba ies tinerii astia din institutiile astea, ca is la fel cum au intrat, nu inveti nimic , doar teorie si teorie iti baga pe gat fortat, iar cand e sa-ti gasesti un loc de munca , pur si simplu nu ai nici o posibilitate, decat locuri din astea de rahat cu salar minim pe economie, si 10 ore de munca pe zi… Trist, Romania , tara de KKT!

  2. Tabu Răspunde

    Este destul loc in politica.

  3. inca unu Răspunde

    la comentariul lui Unu atat as mai adauga:

    ba rahati cu ochi atata minte nu aveti sa va organizati putin toate trebuiau facute azi ca sa blocati de tot circulatia si asa de rahat pe strazile prafuite a satmarului, aveti mamaliga in loc de creier!

    • 💩💩💩💩💩 Răspunde

      Văi, ce neobrăzare, și-au permis idioții ăștia să îți încurce ție ziua?!
      F#-tu-te-n gură de jeg uman, pentru sutele de absolvenți a fost o zi specială de care-și vor aminti toată viața, iar tu, ca un bou, tocmai te-ai găsit să faci gargară, cacu-mă-n cutia ta toracică!

      • Cacat cu ochi Răspunde

        Sigur, hai sa futem tot traficu pentru aceasta zi minunata. Atata de importanta ii ziua asta speciala din viata lor. Sa ma pis pe voi si nevoile voastre speciale de validare.

  4. Adrian Răspunde

    Numai blazați, și plângăcioși pe aici, viata e frumoasa! Bravo lor, și succes pe mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.