Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Pregătirile pentru Zilele Orașului sunt în toi. Evenimentul începe astăzi

Pregătirile pentru Zilele Orașului Satu Mare sunt în toi. Evenimentul așteptat atât de mult de sătmăreni începe astăzi și se va întinde până la finalul weekendului.

Au mai rămas doar câteva ore și așteptarea va lua sfârșit. Zilele Orașului Satu Mare revin după doi ani de pauză, iar evenimentul promite să le ofere sătmărenilor un sfârșit de săptămână pe cinste. Pregătirile sunt în toi în toate zonele care îi vor primi pe cei dornici de distracție și relaxare, iar aici vorbim de Piața 25 Octombrie, Pasajul Corneliu Coposu și bulevardul Transilvania.

În Piața 25 Octombrie va fi amplasată scena principală, pe care vor urca artiști de top din România, iar pe scena din Pasajul Corneliu Coposu vor avea loc diferite activități, demonstrații, precum și un program folcloric. Circulația pe Bulevardul Transilvania se va închide încă din această seară, întrucât, începând cu această ediție, acolo se mută punctele de alimentație publică și terasele.

Sătmărenii vor avea parte și de surprize în acest weekend. Pe lângă concerte, târguri și expoziții, autoritățile au pregătit și un concurs inedit: vânătoare de comori prin oraș.

Deschiderea oficială a Zilelor Orașului va avea loc astăzi, de la ora 18.00, cu un concert extraordinar al Filarmonicii ”Dinu Lipatti”. Tot astăzi va fi inaugurată noua fântână arteziană din Centrul Nou.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.