Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

FOTO/VIDEO. Elevii salvează vieți. ‘’Sanitarii Pricepuți’’ – concurs de prim ajutor la Satu Mare

Crucea Roșie Română Filiala Satu Mare a organizat, astăzi, vineri, 20 mai, faza județeană a concursului pentru sănătate și prim ajutor ”Sanitarii Pricepuți”, în Grădina Romei din municipiul Satu Mare.

Concursul se află la cea de-a 60-a ediție și a revenit în format live după pauza generată de pandemia de Covid-19. Astfel, Cupa Sătmarului la ”Sanitarii Pricepuți” a atras participarea unui număr important de copii de școli generale și licee din județul Satu Mare. Scopul concursului este acela de a forma deprinderi de acordare a primului ajutor și principii de viață sănătoasă în rândul elevilor.

,,Este Cupa Sătmarului la ”Sanitarii Pricepuți”, a 60-a ediție, unul dintre cele mai importante concursuri ale noastre. Avem 25 de echipaje, nouă de liceu și șaisprezece de gimnaziu. Suntem foarte fericiți să putem organiza live, ne-am săturat de atâta online. E pepiniera Crucii Roșii la acest concurs, sunt niște copii speciali care învață primul ajutor’’, a declarat directorul Crucii Roșii Satu Mare, Rodica Borlan.

 

Un comentariu

  1. Sandra Răspunde

    Felicitari acestor copii deosebiti si organizatorilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.