Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

FOTO. Târg educațional la Satu Mare. Liceele județului s-au adunat la Shopping City

Evenimentul educațional Târgul Liceelor din cadrul campaniei „Îmi construiesc viitorul”, a adunat astăzi mai multe licee din județul Satu Mare la Shopping City Satu Mare. 

În data de 6 mai, la nivelul 0 al mall-ului, pe galeria comercială, Târgul Liceelor este deschis între orele 10:00-20:00, viitorilor absolvenți de clasa a VIII-a. Evenimentul are ca scop atât orientarea școlară și profesională, cât și informarea elevilor despre numărul locurilor disponibile în licee, mediile de admitere din anii anteriori, cererea și oferta pentru anumite meserii pe piața muncii și istoricul instituțiilor de învățământ.

Astfel, elevii și părinții pot consulta, în cadrul târgului educațional, ofertele liceelor din județul Satu Mare, modalitățile de admitere, sistemul de notare și obiectivele propuse de fiecare instituție.

„Haideți să descoperiți ofertele liceelor din județ și să alegeți cea mai potrivită opțiune de studii, corelată cu interesele și aptitudinile voastre!”, a transmis Shopping City Satu Mare pe rețelele de socializare.

Târgul Liceelor s-a oprit ieri la scena în aer liber din centrul orașului Carei, iar în data de 4 mai în parcul din fața Primăriei Negrești-Oaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.