Ultima actualizare: azi, 14:22

Locale

Începe vaccinarea cu a patra doză de vaccin anti-COVID. Anunțul făcut de Ministerul Sănătății

Românii de peste 18 ani pot face, începând de săptămâna viitoare, a patra doză de vaccin anti-Covid-19 cu serul de la Pfizer BioNTech, anunță Ministerul Sănătății. Vaccinarea se face la cerere, la cabinetele medicilor de familie.

,,Începând din 16 mai 2022, în centrele de vaccinare și în cabinetele de medicină de familie se poate efectua, la cerere, cea de a patra doză de vaccin Comirnaty – Pfizer BioNTech.  Pot solicita vaccinarea cu doza a 4-a persoanele  peste 18 ani care au fost vaccinate împotriva COVID-19 cu 3 doze de vaccin de tip ARM mesager”, informează Ministerul Sănătății.

Vaccinarea cu doza a 4-a se poate efectua la minimum 4 luni după efectuarea celei de a 3-a doze. Potrivit comunicatului, se recomandă efectuarea dozei a patra de vaccin în special persoanelor cu vârsta de peste 60 de ani.

Dovada vaccinării cu doza a 4-a va fi reprezentată de adeverința de vaccinare, generată din Registrul Electronic Național de Vaccinări, sau de certificatul digital.

8 comentarii

 1. F@kbuk Răspunde

  Aștept doza 6*. Eventual n! (n factorial) pentru cei care stau mai slab la mate.

  • Actros Răspunde

   „Valul 6 este aproape o certitudine in toamna si va debuta probabil la finalul lunii august. Nu stim sigur ce varianta va provoca valul 6”,

 2. Josef Mengele Răspunde

  Muia a șasea nu vrea ministerul sanatatii ???

 3. Altu Răspunde

  Foarte bine, dacă s-au comandat fără număr, trebuie folosite. Ce contează că nu sunt eficiente, băgați în voi, fără număr.

 4. Fusle Răspunde

  Astea cu ce aroma sunt?

 5. Vlad Tepes Răspunde

  Tocmai am citit pe G4media ca de luni se renunta la obligativitatea purtarii mastii in avioane si aeroporturi pe intreg teritoriul UE.
  Masura normala in conditiile in care din Covid au mai ramas doar urme….
  La noi astia ce au comandat 128 milioane de vaccinuri nu mai stiu cum sa-si justifice prostia.
  Vom vedea citi vor fi si “destepti” care ii vor ajuta in justificare, lasindu-se intepati a patra oara.

  • Herrmann Răspunde

   Cumpararea chiar a fost prostie, mai ales ca se lucreaza la un vaccin nou, universal contra tuturor variantelor de covid, inclusiv viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.