Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

Maramureșenii mai modernizează un drum important, până la limita cu Satu Mare

Maramureșenii mai modernizează un drum important, până la limita cu județul Satu Mare. Este vorba de un drum care va conecta localitatea Viile Apei de orașul Seini, porțiunea urmând să fie modernizată până la localitatea Racșa.

,,Viile Apei va avea o nouă legătură cu orașul Seini, prin strada Fructelor – strada Principală, până la localitatea Racșa, limită cu județul Satu Mare. Astfel, reușim sa finalizăm noi străzi modernizate cu utilități, trotuar pavat, rigole și accese proprietăți’’, a anunțat primarul orașului Seini, Gabriela Tulbure, pe pagina sa de Facebook.

4 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Nu ar strica ca edilul din Turulung sa ia exemplu fiind-ca are un drum care leagă turulung de turulung vii( drumul care se merge spre oaș)
    De cațiva ani ne rupem mașinile deoarece e plin de gropi, ne tot aburește de ani buni ca face ceva si nimic , este efectiv bataie de joc.

    • H&R Răspunde

      Din Turulung pana în Gherța Mică sau Mare este asfaltat drumul. Ai greșit ceva. Peace. ☮️

  2. Bucuresti Răspunde

    Cam asa trebuia sa fie si autostrada Codrului.

  3. Sm Răspunde

    Cum dracu, credeam că numai UDMR face ceva în țara asta,sau are MM consiliu județean sub mâna lor, și nu știm? Sm-Borlesti varza murată, Borlești -Baia mare altă țară. Cam asta e diferența

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.