Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Un sătmărean și-a spânzurat câinele. A fost condamnat la două luni cu suspendare

Un tânăr din Moftinu Mic a fost condamnat de către Judecătoria Carei la două luni de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracţiunii de ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept, informează jurnaliștii de la Opinie de Carei. În mai 2020, aflat sub influența băuturilor alcoolice, tânărul de 22 de ani a spânzurat un câine care îi aparținea.

În seara de 28 mai 2020, mama bărbatului condamnat a sunat la 112, reclamând că fiul său face scandal. Polițiștii ajunşi la faţa locului au constatat că bărbatul se afla într-o stare vizibilă de ebrietate şi provoca scandal. Apoi, cu cruzime, a provocat moartea cu intenţie, prin spânzurare, a unui câine ce-i aparținea.

Tânărul a susținut că, în seara când a comis infracțiunea, a consumat băuturi alcoolice. Tânărul s-a dus în curtea din spate a imobilului să fumeze o ţigară pentru a se linişti, iar acolo, susține individul, animalul l-ar fi mușcat de genunchi, iar asta l-ar fi făcut să recurgă la acest gest.

Magistrații Judecătoriei Carei l-au condamnat la două luni de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracţiunii de ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept, cu un termen de supraveghere de doi ani.

Sursa: Opinie de Carei

2 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Cu alte cuvinte, judecatorul nu l-a pedepsit.
    Traiasca justitia oarba !
    Amatorii, mai puteti spinzura animale ca nu patiti nimic !

  2. 🤔🤔🤮 Răspunde

    Din condamnarea asta sigur nu invata nimic. Practic s-a dat o palma la 💩!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.