Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Zilele Orașului se mută din Centrul Vechi pe B-dul Transilvania. Restricții de circulație

Zilele Orașului se mută din Centrul Vechi pe bulevardul Transilvania. Astfel, începând din seara zilei de joi, 26 mai și până în dimineața zilei de luni, 30 mai, traficul va fi restricționat, anunță Primăria Satu Mare.

,,Pentru buna desfășurarea a Zilelor Orașului Satu Mare-2022 se anunță restricții de circulație începând din 26 mai, ora 20.00, și până luni, 30 mai, ora 06.00, pe Bulevardul Transilvania, conform hărții’’

Zilele Orașului Satu Mare revin după doi ani de pauză și vor avea loc la sfârșitul lunii viitoare, în weekendul 27-29 mai, însă sărbătoarea va începe încă de joi, 26 mai. Pe scena evenimentului care va fi amenajată în Centrul Nou al municipiului Satu Mare vor urca artiști de top din România, cum ar fi Inna, Andra, 3 Sud Est sau Ștefan Bănică.

Programul anunțat de Primăria Satu Mare:

  • Joi, 26 mai, ora 18.00 vom deschide evenimentul cu un concert extraordinar al Filarmonicii Dinu Lipatti și a artiștilor invitați. Capodopera lui Carl Orff, Carmina Burana, va răsuna în Piața 25 Octombrie. Vom fi onorați de prezența reprezentanților orașelor înfrățite;
  • Ziua de vineri este dedicată publicului tânăr pentru care i-am invitat pe artiștii Iuliana Beregoi și Randi, iar punctul culminant al serii va fi concertul artistei INNA. După show-ul artistei ce a cucerit topurile internaționale urmează DJ Shiver și alți DJ din Satu Mare;
  • Sâmbăta, programul va fi dedicat hiturilor din anii 2000: 3 Sud Est, Wellhello, punctul culminant al serii este Andra, după care în premieră, aducem un show de drone. Seara se încheie pe ritmurile mixate de mai mulți DJ din Satu Mare;
  • Ultima zi a evenimentului este dedicată șlagărelor din anii ‘90. Pe scenă vor urca Semnal M, Neoton Família Sztárjai și Ștefan Bănică Jr. Din programul muzical nu vor lipsi nici artiștii sătmăreni.

CITEȘTE ȘI:

26 comentarii

  1. Geo Răspunde

    Inna si St B. jr ne scapa de o gramada de bani, macar dronele nu polueaza, dar cine nu are casca protectia muncii poate primi una la bostan!

    • Viki Răspunde

      Orice trupă de valoare costă bani, iar cele din ungaria, probabil primesc subvenții din partea statului maghiar, și vin și pe gratis!
      Stai să vezi cât costa să vină vreun manelist “de valoare”…

      • România reală Răspunde

        Nu cred că primesc “subvenții”. Numai la noi este mentalitatea aia de șatră ca să vrei să te îmbogățești cât mai repede, de preferat cu cât mai puțină muncă și dacă se poate în dauna celorlalți. Mulți “artiști” de-ai noștri zici că se cred pe Broadway. De calitatea spectacolului prefer să nici nu mai vorbesc. Subvențiile date de statul maghiar se dau prin fundații și nu pentru zilele orașului sau alte sindrofii. Depui cerere de finanțare și prezinți ce vrei să faci. Zilele Partium este finanțat așa dar repet nu orașul, nu artistul ci fundația. Și bineînțeles la urmă prezinți ce ai făcut.

        • Faszika Răspunde

          Bă faszkalap, ia informează-te de unde primește bani fundația “Identitas”, co-organizator și “sponsor” al mai multor sindrofii șoviniste dedicate strict vorbitorilor de limbă maghiară, și apoi să pofazlesti!
          Viki are dreptate!

          • România reală

            Nici una nu are treabă cu ziua orașului. Am zis clar că ziua orașului nu este ziua Partium sau altele care sunt finanțate astfel. Faszkalap ești tu! Una mare și belită. Nu amesteca intenționat treburile. Se vede că ai niște fixuri în cap. Și din comentariul tău rezultă că șovinist ești exact tu. Dacă te-ai informa măcar în mod minimal nu ai scrie tâmpeniile tale de aberații.

          • Faszika

            Patriotismul nu este șovinism, așa cum șovinismul nu este patriotism!

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    E clar. Cred că sigur voi sta acasă. Asta din mai multe motive. Ar merita de analizat dacă se merită să tot ținem astfel de zile și la această calitate submediocră.

  3. Satmarean 1 Răspunde

    In sfarsit artisti pe toate gusturile,nu numai galatie. Felicitari.

    • Tri culori Răspunde

      Asta cu artiști pe toate gusturile cred că a vrut să fie o glumă, nu??? Mai nou tare s-a diluat noțiunea de artist în țara asta. Și pe deasupra sunt extraordinar de scumpi comparativ cu alții. Tipic românesc.

      • Viki Răspunde

        Mintenaș încep și zilele satelor și în ungaria, poți merge acolo! Din partea mea, chiar nu m-aș supăra să tot rămâi!

  4. Satmarean 1 Răspunde

    Corectez: galagie

  5. Tabu Răspunde

    Dupa parerea mea mai bine sa se faca la padurea noroieni.

  6. Norick Răspunde

    DA’CINE PIZDA MATII TE CREZI GABORE???? CE E DIN AUR BETONUL ĂLA IEFTIN MARCA MATESZALKA??? TOATĂ LUMEA ȘTIE CĂ E ADUS DIN HALTA HUNGARIA!!!!

    • Garuboz Răspunde

      Boule, n-ai înțeles nimic!
      Se mută partea de comercianți din centrul vechi, pe bulevardul Transilvania, așa că vei avea ocazia să te piși pe noile dale!

  7. Vasile Răspunde

    Eu propun să se mute ziua orașului la Maeisalka

  8. cazma Răspunde

    Nu faceti o prezentare de moda si pentru botezatu se pare ca i sau terminat moldovencele si cauta pe la noi prin oras fetite dornice sa presteze pentru el

  9. Calin Răspunde

    Istenem! Da` mare-i gradina Domnului. Pacat ca gardul e mic si poarta deschisa!
    Ma distreaza psihoza asta de masa la voi frustratilor.
    O lista, o petitie, sau o fituica ati trimis, la Gabor&Co cu ce ati vrea sa vedeti? Sau ati ramas blocati la “Ungurii ne fura Ardealul” si Cump*laSalam il cheama pe ala cu dinti in gura?

  10. Norick Răspunde

    ȘI VREI SĂ ZICI CĂ NU NE FURĂ ARDEALUL??? BA DIN CONTRA DISPĂREM CA ȚARĂ!!!! ACUM NU DEMULT AM VĂZUT O HARTĂ CU ARDEALUL LA UNGURII MOLDOVA LA RUSI ȘI TARA ROMÂNEASCĂ LA BULGARI!!!! “AȘA CĂ CIOCU MIC!!!!

    • 🤔🤔🤮 Răspunde

      Io crecă nar mai trebui să consumi ce ai consumat recent. Că deja delirezi.
      Intenționat am scris gramatical greșit în speranța că vei înțelege textul mai ușor.

    • Norick Răspunde

      Da’ sa-mi faci tu o cinste orala hot ordinar ce esti . Si inca tu vorbesti de hotie ? Nu esti in stare sa folosesti un nick individual manca-te-ar jaru’ .. 😛

      • 🤔🤔🤮 Răspunde

        @Norick. Ce te miri? Încă din grădi s-a deprins cu “meșteșugul” ăsta tradițional. Tind să cred că deja la ei la “admitere” la grădi este probă eliminatorie șmangleala! Adică dacă nu aduci ceva în prima săptămână dovedit furat te respinge!🤔😱😲😪😮 Așa că în momentul majoratului au master la asta!

        • Norick Răspunde

          @🤔🤔🤮 : corect . Da’ handicapatu’ asta de mai sus in plus mai este si prost. (cel mai grav combo :-P) Nu-i in stare sa dezactiveze butonul CapsLock… 😛 🙂

  11. 🤔🤔🤮 Răspunde

    Și pe deasupra mai și debitează niște tâmpenii cât toată planeta! Nu știu nu lipsește la careva doctor ceva pacient băgat la izolare?

    • Norick Răspunde

      Nu uita din ecuatie, ca poate e un troll , sau unu chiar din redactie – pentru manipulare… 😛 🙂 Nu m-as mira deloc… 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.