Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

BAC 2022 Satu Mare: Slaviciul a bătut Eminescu și domină autoritar

Astăzi au fost publicate rezultatele la Bacalaureat 2022, iar doi elevi din Satu Mare au reușit să obțină media 10. Cei doi elevi cu notă maximă provin de la Colegiul Național Ioan Slavici, colegiu ce domină autoritar topul liceelor.

Colegiul Național Ioan Slavici domină topul liceelor în funcție de mediile la bacalaureat ale elevilor sătmăreni. În top zece cele mai mari medii de la Bacalaureat regăsim nu mai puțin de cinci elevi de la Colegiul Ioan Slavici: două medii de 10 și trei medii de 9.80.

 

Rata de promovare la examenul de Bacalaureat 2022 a fost de 73,3%, cea mai bună din ultimii 10 ani, a anunțat luni ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.


CITEȘTE ȘI:

3 comentarii

  1. Nha Răspunde

    Mi se pare normal! La Eminescu sunt (nu) numai fitzosi si beizadele, figuranti la propriu, inclusiv profesorii. Numai e ce-a fost da’ mere s-asa, doar suntem in Satmar ( cu crasma langa liceu)! 🙁

  2. Johnny Spargaci Răspunde

    Probabil pentru ca toate loazele smecherilor cu bani fac Eminescu,desi marea lor majoritate ar fi cel mult de Traian Vuia…(Pauzele si le fac peste drum,la crasma lu’ Sandu) !

  3. Proof Răspunde

    Nici o stire despre insitutiile de invatamant ocrotite de Cozma ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.