Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Cinci elevi din Satu Mare au obținut media 10 la Evaluarea Națională

Rezultatele la Evaluarea Națională 2022 au fost publicate. Cinci elevi din județul Satu Mare au reușit să obțină media 10.

Rezultatele Evaluării Naționale au fost afișate astăzi, joi, 23 iunie, iar în urma primelor rezultate, Sătmarul se mândrește cu cinci elevi de 10! Doi dintre elevii ce au luat obținut media 10 la Evaluarea Națională sunt de la Școala Gimnazială ”Constantin Brâncoveanu”, iar ceilalți trei au reprezentat Școala Gimnazială ”Grigore Moisil”, Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, respectiv Școala Gimnazială Călinești-Oaș.

Fiecare elev trebuie să introducă codul primit de la școală pentru a vedea notele pe care le-a obținut la probe. Tabelul de pe edu.ro conține „codul candidatului”, „școala de proveniență”,„nota”, nota de la „contestație” și „nota finală”. La final este „media la Evaluarea Națională”.

Elevii nemulțumiți de notele primite la Evaluarea Națională 2022 pot depune contestații joi, 23 iunie, între orele 16:00 și 19:00 și vineri, 24 iunie, între orele 8:00 și 12:00. Contestațiile pot fi depuse la centrul de examen sau pot fi transmise și prin mijloace electronice, la o adresă care va fi comunicată candidaților.

Rezultatele finale la Evaluarea Națională 2022, după contestații, vor fi afișate pe 30 iunie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.