Ultima actualizare: azi, 10:34

Politia Locala
Locale

Copilaș (4 ani) dispărut de lângă mama sa, în Satu Mare. Polițiștii au intrat în alertă

Un copilaș de doar 4 ani s-a pierdut de mama sa, în municipiul Satu Mare. Totul s-a întâmplat ieri seară în zona unui teren de joacă. Un cetățean a anunțat Poliția Locală că a găsit un copil care plângea, iar minorul a fost predat polițiștilor.

Concret, în data de 17.06.2022, în jurul orei 21:25.un minor de patru ani s-a rătăcit în apropierea terenului de joacă din zona școlii Gen Petofi- Bălcescu. Un cetățean a sesizat echipajul Poliției Locale (Păștean C.- Erdos A) despre faptul că a găsit un minor nesupravegheat care plângea și pe care l-a predat polițiștilor aflați în zona Spitalului Județean.

A fost anunțat atât dispeceratul Poliției Locale cât și IPJ Satu Mare. Polițiști Locali s-au deplasat împreună cu minorul la terenul de joaca indicat iar în scurt timp au identificat mama minorul care a relatat faptul ca din neatenție a pierdut minorul.

Aceasta a sunat intre timp la apelul de urgentă 112, ajungând la fața locului și polițiștii de la IPJ. Mama a transmis mulțumiri polițiștilor locali.

Un comentariu

  1. 911 Răspunde

    mai bine inghiteai mama dracului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.