Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

Dealer de canabis, arestat la Satu Mare. Prins în flagrant cu 70 de grame

Un dealer de canabis prins de poliţişti în acest weekend în municipiul Satu Mare a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. Bărbatul, Adam Robert B., în vârstă de 32 de ani a fost prins în flagrant delict în timp ce încerca să vândă, alături de alte două tinere, 70 de grame de canabis.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității  Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au prins, vineri, în flagrant delict, trei persoane, față de care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Astfel, polițiștii au depistat, în municipiul Satu Mare, un bărbat, de 32 de ani și două tinere, de 24, respectiv 22 de ani, toți din județul Satu Mare, care ar fi încercat să comercializeze 70 de grame de canabis, în schimbul a 3.800 de lei.

Persoanele au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, în vederea audierii. Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând a  fi prezentat instanței, cu propunere legală. Față de cele două tinere a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Tribunalul Satu Mare a emis mandat de arestare pe numele bărbatului.

3 comentarii

  1. Adolf Hitler Răspunde

    Bărbatul, Adam Robert B., un țigan împuțit alături de două curve de țigănci împuțite.
    Toti merita împușcați !!!

  2. Adolf Hitler Răspunde

    Păcat că înaintașii noștrii nu au reușit să scape de speciile astea împuțite pentru totdeauna !!!

  3. Fasz Răspunde

    Astea nu sunt droguri de risc și de mare risc! Sunt medicamente și în curând vor fi legalizate. Eliberați cetățeanul, are drepturi, e nevinovat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.