Ultima actualizare: ieri, 20:38

Locale

Tânăr lăsat fără mașină de polițiștii de frontieră sătmăreni. S-a ales și cu dosar penal

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au indisponibilizat un autoturism marca Volkswagen Golf, ce figura ca fiind căutat de autoritățile din Germania.

Duminică, 12 iunie, în jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetățean român, în vârstă de 22 de ani, din județul Bistriţa Năsăud.

Acesta conducea un autovehicul marca Volkswagen Golf. În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că mașina este căutată de către autoritățile din Germania, având mențiunea bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile germane în data de 13 martie.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul, în valoare de aproximativ 5.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalizarea verificărilor.

Sursa: Poliția de Frontieră

Un comentariu

  1. NULITĂȚI ÎN UNIFORMĂ Răspunde

    GHIURAU..e cunoscut numele mă inutili ce sunteți..a furat ăla de vai viața voastră și a scăpat..😅😅..firatz al drac grup infracțional organizat ce sunteți..pensii speciale..sonda urinara vă doresc la toți..VIERMI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.