Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Elevi de 10 din Satu Mare, invitați la Parlament de deputatul Adrian Cozma

Mai mulți elevi din școlile din Satu Mare au fost invitați, în prima săptămână de vacanță, în capitala României, pentru a se familiariza cu instituția Parlamentului. Tinerii sătmăreni au fost prezenți și la sediul Guvernului, acolo unde s-au întâlnit cu premierul Nicolae Ciucă.

,,Am invitat mai mulți elevi din școlile din Satu Mare în prima săptămână de vacanță a lor și în ultima săptămână din sesiunea parlamentară care se încheie pe 30 iunie. Timp de două zile tinerii noștri se vor familiariza cu instituția Parlamentului și vor vedea la fața locului ce face un parlamentar și cum se fac și se aprobă legile. E un bun exercițiu pentru oricine.

Mulțumim totodată premierului Nicolae Ionel Ciucă pentru buna primire la sediul Guvernului României. A fost o oportunitate pentru noi toți. Sper să le fie de folos și să-i inspire în activitatea pe care o au și mai ales după terminarea liceului. Voi permanentiza această acțiune și la fiecare final de sesiune voi invita copii și tineri pentru că vom avea doar de câștigat.

Bun venit copii și felicitări  pentru notele de 10 pe care le-ați obținut la examenul de capacitate și pe perioada liceului”, a scris, pe pagina sa de Facebook, deputatul Adrian Cozma.

 

4 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    Nu cred ca vor sa vada acei elevi de 10 unde isi desfasoara hotii activitatea. Mai bine lua niste submediocrii , asa cum e clasa politica din aceea cladire. Erau mult mai interesati. SAu niste submediocrii de prin primarie , consilii sau institutii, cu aspiratii mai mari:))

  2. Parampampam Răspunde

    Eu sincer aș fi refuzat. Adică să mă afișez împreună cu cei care fac tot posibilul ca să distrugă învățământul autohton? Și tocmai acest exforestierist?🤔😱🤮🤮🤮
    PS. Asta cu tot că nu mă încadram că am absolvit liceul cu “doar” 9,42 și am luat bacul cu “doar” 9,35. Plus că e enorm de lung drumul până în Bucale! Aaa, era să uit! Acum niște ani când mergeam la facultate făceam 12 ore jumate oarcă până în București. Cât face trenul acum? 13-14? Cui trebuie mulțumit? Minunată clasă politică!🤔🤮💩 De ce nu ne lăsați copiii în pace? Că nu e meritul vostru ce au realizat, absolut deloc! Ba din contră!!!

    • Sâcă Răspunde

      Păcălici, intră-n subiect, să-și descarce inteligența fugi mă, la dreaq…..

      • Sâcă Răspunde

        Nu mă băgați de seamă. De când cu boosterul am halucinații și văd peste tot personaje imaginare. Mai nou vorbesc singur cu mine însumi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.