Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Miros insuportabil în Carei. Firma care a împuțit orașul, amendată cu zeci de mii de lei

O firmă din municipiul Carei a fost amendată cu zeci de mii de lei de Garda de Mediu Satu Mare. În urma unui control, inspectorii au constatat că deșeurile nu au fost gestionate corespunzător.

,,În urma unei sesizării înregistrate la GNM Comisariatul Județean Satu Mare privind disconfort cauzat de mirosuri, comisarii au efectuat un control la amplasamentul susceptibil de a fi cauza generatoare de disconfort, situat în municipiul Carei. Urmare a verificării activităților desfășurate pe acel amplasament, au fost constatate mai multe deficiențe în gestionarea deșeurilor, motiv pentru care operatorului instalației respective i s-au aplicat trei sancțiuni contravenționale în valoare totală 70.000 de lei. De asemenea, au fost impuse măsuri cu termen pentru remedierea neajunsurilor constatate”, informează reprezentanții Gărzii de Mediu Satu Mare.

Sursa: Garda de Mediu Satu Mare

2 comentarii

  1. ecologist resemnat Răspunde

    Undeva în Europa pe stânga o formă a fost aendată. Voi ce mai înțeîegeți din articol? Nu aveți voie să dați numele firmei? Atunci mai bine nici nu scriați articolul asta care nu spune nimic!😱🤮💩
    Careva careian nu știe care firmă este? Sau tot ăla cu biogazul o fi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.