Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Protest la o benzinărie din Satu Mare. Șoferii au blocat pompele și au alimentat de câțiva lei

Protest, astăzi, la o benzinărie din municipiul Satu Mare, împotriva creșterii prețurilor la carburanți. Șoferii au blocat pompele și au alimentat de câțiva lei.

Protestul a avut loc în această după-masă, vineri, 17 iunie, la o benzinărie de pe drumul Careiului. Mai mulți șoferi nemulțumiți de creșterea prețurilor la benzină și motorină au blocat pompele și au început să alimenteze de câțiva lei.

La fața locului a fost prezent și un echipaj al Jandarmeriei.

Astfel de proteste au avut loc în această săptămână în mai multe orașe din țară.


CITEȘTE ȘI:

8 comentarii

  1. Maverick Răspunde

    Au plecat? Ca tre` sa alimentez.

  2. Hitler Răspunde

    Ce prosti is oamenii din tara asta ! :)))) Ce plm rezolva ca cumpara de 50 bani sau 1 leu? Sa zic eu nimic! Numa intre voi va futet! in gura de prosti ce santeti. Daca vreti sa faceti protest mergeti la parlament si futet! pa aia in gura care va lasa in cacat si nu sprijina poporul.

  3. Bogdan Dumitras Răspunde

    Au trecut deja 110 zile de când a ieftinit Adrian Cozma benzina și motorina

  4. altu fără bmw Răspunde

    @Bogdane, eu zic să treci lejer la numărat în ani! Tu chiar ai crezut ce zice 🦜 ăla???🤔😲😱🥴🤯

  5. România reală Răspunde

    Ce mama sărăciei vreți cu aceste proteste de copil debil? Credeți că interesează pe cineva, că vă bagă în seamă?

  6. Satmarean 1 Răspunde

    Tantalailor ,daca tot vreti sa protestati de ce nu mergeti la OMV sau Mol? Aia au preturi mai mari. Petrom-ul are tot timpul pretul mai mic!!!!!!

  7. Cetateanul Răspunde

    GPL-ul e vreo 4.2 lei, sa mergi cu bicicleta in oras nu te costa aproape nimic, luati masuri, nu faceti nimeni pentru voi ceva, ce naiba, pe ce lume traiti fratilor ?
    Capitalismul inseamna profit maxim, nu grija pentru oameni !

    • altu fără bmw Răspunde

      Corect. Acest protest debil seamănă foarte mult cu primele manifestări muncitorești privind dreptul muncii și de protecția muncii cum înțelegem noi, proteste de acum 120-130 de ani, deci din era pre-sindicală, când oamenii care considerau că au fost lezați și-au distrus instrumentele de lucru în semn de protest. Nu vă așteptați ca guvernanții să facă ceva bine pentru cum se spune p@lime. Dacă prețul e mare implicit acciza crește exponențial și încasările la buget cresc și ele! Vistieria e practic goală și ei trebuie să stoarcă bani și din piatră seacă. Dacă încă nu v-ați lămurit în cei 5-6 luni de când se tot scumpesc carburanții atunci îmi pare rău de voi. Pentru că scumpirea nu a început de la război. Asta este un alibi absolut perfect pentru ei! Nu știu dacă ați urmărit dar nici covid nu mai este și din 12.06. nici date nu mai sunt! Foarte curios, nu? Chiar ar trebui oprite niște activități. Scurt așa, numai puțintel. O lună nu se aprovizionează anumite lucruri mai deloc. Să vedeți ce se vor ambala atuci și vor găsi soluții! Așa în schimb în doare în pluă, vă spun eu. Câinii latră caravana trece.😱💩💩🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.