Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Viceprimarul Adelin Ghiarfaş va fi schimbat. PNL îi retrage sprijinul

Viceprimarul Adelin Ghiarfaş va fi schimbat din funcţie, după ce în şedinţa Consiliului Local de astăzi a votat proiectul UDMR privind parcarea subterană şi nu cum i-au cerut colegii de partid, adică să se abţină de la vot.

Preşedintele filialei municipale a PNL Satu Mare, subprefectul Romeo Pop, a precizat pentru PortalSM, că în Biroul Permanent Judeţean a fost luată o decizie pe care Ghiarfaş a încălcat-o.

Am făcut anunţul astăzi pe grupul de Birou municipal. La prima şedinţă vom stabili exact ce vom face, următorii paşi. Sprijinul politic este retras. Noi am luat în BPJ decizia de a ne abţine de la acest proiect ciudat, el a votat azi pentru. Şi-a asumat-o”, a spus Romeo Pop.

Mai multe pe această temă:

Primarul Kereskenyi, avertisment către PNL: Poate vrea să iasă de la conducerea Primăriei şi CJ

23 comentarii

  1. Păcat Răspunde

    Bietul trebuie să îi facă loc CURVEI lui Govor..om integru cu facultate venit din privat..șef de bancă nu CLANTĂ ca MUIA lui GOVOR.m-ai mergeți la VOT proștilor să își pună GOVORACHE PENALUL oamenii în funcție..Vierme de SUPUR…BĂ **** TU EȘTI UN NINENI…când vrei să înțelegi..grijania mati din Supur căcat ce ești..depinde de ce curve ai le pui în fctie..vezi Rogoz..vezi Oana..nu îți e rușine..căcat cu ochi..🖕💩

    • c-block Răspunde

      Atâta vreme cât timp așa se procedează în politica locală nu ne putem aștepta la nimic favorabil. La o primărie contează foarte mult omul, specialistul, gospodarul. Dacă în schimb vezi că prevalează carnetul de partid în dauna a orice atunci de ce nu punem un ficus în fotoliu? Sau poate o poză??? Cum să clădești parteneriate, cum să stabilești relații de colaborare cu alte entități dacă azi ești mâine zbori? Să nu crede,i că îl apăr pe Ghiarfaș dar așa vorbeam în principiu. Zici că ne târguim pe posturi și funcții ca și țiganii la piața de vechituri! 🤔😱🥴🤮 Vouă vă place circul ăsta?

      • :))) Răspunde

        PSD îs pune toate curvele pe funcții,PNL toți analfabeții și lingăii,concluzia in 2024 mergi la vot dragi satmareni și desenați pe buletinul de vot PNL+PSD+UDMR=MUE

        • radical2 Răspunde

          Din pacate asta nu rezolva problema. I/ar dranja mai mult sa se voteze masiv USR. Sa vezi atunci frustrare .

    • T 1918q Răspunde

      Vreau un Ardeal independent. Fara tiganii de la buc.

    • Adi Răspunde

      Ce a ajuns P.N.L -ul , dacă oierul de Romy Pop decide cine rămâne vice atunci vai de noi .O adunătură de kkkkti

  2. c-block Răspunde

    Propun un moment de reculegere în nemoria mandatului.😲🥴🙏😮🤫😨
    R.I.P. mandatului de vice.

  3. H&R Răspunde

    Voi știți ce vreți? Dacă e ungur, vai și amar, dacă e român, vai și amar. Nicicum nu este OK. Aah, Zelenski e OK.

  4. Cobra Răspunde

    Eu nu inteleg un lucru: daca PNL-ului nu-i place de aceasta coalitie, de ce nu-si dau demisia de onoare vicepresedintii (ambii) Consiliului judetean si cei 2 viceprimari?!

    Aaaaa ca este vorba de onoare, care Cozma nu are???

  5. Bogdan Dumitras Răspunde

    Romeo Pop s-a cacat pe el în Germania când a auzit ca PDL a luat muie

  6. Pbeata Răspunde

    Adica nu ai voie sa gandesti . Doar sa votezi ce ti se dicteaza . Faina politica asta

  7. Beny Kira Răspunde

    Vin eu la Primarie

    • :))) Răspunde

      ….pe asta l-au rezolvat,marea întrebarea se pune cum o scoate agariciul combinagiu Cozma la capăt cu vicele la Cj……de Rus țin primarii cu dinții,de bombalaul de Beseni tine nasul Cozma,va fi o alegere dificila pentru politrucul Cozma!!!

  8. Gerula Răspunde

    Adelin era singurul om competent din tot partidul ala de “PeNaLi” singurul care a demonstrat ceva si care are in spate o cariera solida în privat, restu sunt niște neica nimeni care nu au demonstrat nimica pana acuma, looserul ala de Beseni sau lunganul ala negru pe care nici nu știu cum îl cheamă, nici unul nu ar fi angajați pe nici un post în privat. Probabil ca a deranjat ca era mai competent și mai calificat decât masa mare de lipitori de afișe obedienti lui Cosma, Tantas si Kira.
    M..e PNL

  9. Vasile Răspunde

    Udemeristilor!!! Rugativa să nu vină la putere românii adevărați,atunci ați belit p…..la

  10. Vasile Răspunde

    Auzi!Avram iancu care de fapt ești un udemerist

  11. Daniel Răspunde

    1. Vicele Adelin a fost candidatul PNTCD la Primarie, luând din voturile lui Coica, astfel ca numirea sa în funcția de viceprimar și loialitatea fata de Kereskeny e o răsplată pt ce a făcut. Interesant e ca a lăsat funcția de conducere de la banca pt asta. Ce va face dacă nu va mai fi vice?
    2. Posibila succesoare a lui Adelin, PSD-ista Cristina de la Tineret, e o fosta iubita a mai celebrului fost fotbalist, satmareanul Florin Gardos, actual dezvoltator imobiliar în Cluj. A avut tentative de mici afaceri comerciale eșuate, însă iată ca răsplata muncii de partid a sosit. După modelul tineret mândria tarii, și la Consiliul Județean va fi pus un tinerel PSD-ist? Sa fie contabilul Cătălin? Fratele fostului prefect Darius??

    • @daniel Răspunde

      Bă băiatule tu ești din alt film..aici se vb de curvele lui Govor și de noi proști care mergem la vot ca să ajungă tzarani ca ăsta la butoane..tu știi că PENALUL Govor a fost ospătar..a trăit în Gostatul de le Supur..o hală unde erau vaci și capre..păi mă om bun..cum vrei ca unu ca ăsta..pisalcos cu pastila de urină în buzunare să facă să dreagă..vezi cum și-a pus surorile în fctii de conducere..Suciu ..dir ec.la Apaserv..Popa Minodora șef serviciu la protecția copilului..cumnati și veri la toate instituțiile statului..Suciu..portarul Olimpiei e angajat la Consiliu Județean..Popa..o maimuță cumnat de a lui..antrenor de fotbal…fostul soț a lui sora sa Minodora..angajat la Consiliu Județean..pe salarii de nababi..10.000_15.000 mii de lei..nu pe minim pe economie..despre asta e vb aici..ca m-ai apoi când sunt alegeri să votăm..curvele..surorile și cumnații ..🤦‍♂️🤮💩

  12. 🤔🤔🤔 Răspunde

    O nouă zi de sărbătoare în calendarul crești? Schimbarea la față a vicelui?🤔😱😲🥴

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.