Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Sătmărean drogat la volan și cu droguri în mașină, prins de polițiști în centrul orașului

Un șofer a fost prins drogat la volan, ieri seară, în zona centrală a municipiului Satu Mare. Polițiștii au blocat o stradă și au percheziționat autoturismul, identificând mai multe substanțe interzise.

Ce spune Poliția:

La data de 16 iunie, în jurul orelor 19.00, polițiștii rutieri sătmăreni, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control a traficului rutier pe raza municipiului Satu Mare, au efectuat semnale de oprire unui conducător auto, respectiv un bărbat de 28 de ani, din Satu Mare.

În urma efectuării unei verificări cu testul rapid pentru detectarea unor eventuale substanțe psihoactive din organism, a reieșit faptul că bărbatul se afla sub influența a două substanțe interzise de lege.

Totodată, în urma unui control efectuat asupra autoturismului, polițiștii au identificat bunuri interzise a fi deținute, din categoria drogurilor, care au fost ridicate în vederea expertizării.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept” și ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

3 comentarii

  1. Manea Răspunde

    Abia acum l-ati oprit pe “rachetă” ăsta ?

  2. Nagasaky Răspunde

    Si nu ar strica un control si printre elevii de la Lic. Eminescu. Am inteles ca de ani buni (chiar din vremea vechii conduceri)se vand droguri printre elevi. Macar politia niste masuri daca cei de acolo se fac ca ploua.

    • comentator Răspunde

      @Nagasaky, nu trebuie mers până acolo. Mai că te abordează direct pe treptele colegiului Kölcsey vânzătorii. Intrarea e nas în nas cu Poliția, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.