Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Povestea fetei din Satu Mare, dată la adopţie, care s-a îndrăgostit de tatăl ei: „Chiar dacă ştiam, tot am făcut-o”

O tânără adoptată din Negreşti-Oaş, județul Satu Mare, a plecat să își caute tatăl biologic, l-a găsit și s-a îndrăgostit de el și au început să întrețină relații sexuale. Șocați, vecinii au anunțat autoritățile, iar cazul a ajuns în Tribunal, scrie CanCan.

Pe tatăl său l-a găsit în localitatea Pişcolt din Satu Mare şi a făcut, pe loc, o pasiune el. „De atunci (n.r. luna octombrie 2017, n.n.) am venit în vizită în repetate rânduri. Tot din luna octombrie am început să am conversaţii telefonice cu părinţii mei naturali.

De la începutul anului 2018, având întâlnirile cu familia naturală, am început să mă îndrăgostesc de tatăl meu natural, (…) iar acesta la rândul lui la fel (…). De la data de 26.01.2018 am dormit împreună cu tatăl meu în acelaşi pat, întreţinând raporturi sexuale cu el, chiar dacă ştiam amândoi că suntem tată şi fiică”, le-a mărturisit fata anchetatorilor (rolii.ro) când cazul a intrat în atenţia Poliţiei, potrivit adevarul.

Bărbatul spune că îi pare rău

Tatăl fetei spune că îi pare rău pentru ce a făcut și își recunoaște fapta. „În data de 26.01.2018 ne-a spus că doreşte să se mute la noi definitiv (…). În fiecare seară, după ce soţia mea şi ceilalţi cinci copii adormeau, am întreţinut raporturi sexuale cu fiica mea”, a mărturisit bărbatul.

Incestul a ieşit la iveală când concubina bărbatului, mama naturală a fetei a înţeles că cei doi au relaţii sexuale.

„În dimineaţa zilei de 27.01.2018, când ne-am trezit, l-am întrebat pe concubinul meu (…) ce a fost cu mişcarea pe care am auzit-o în patul de pe partea cealaltă. Atunci, acesta mi-a spus că s-a culcat cu B. şi au făcut dragoste (…).”. Cazul a intrat în atenţia Poliţiei abia după ce a ajuns la urechile sătenilor. Oamenii au dat buzna în gospodăria bărbatului şi au fost la un pas să-l linşeze. Fata a fost cea care a sunat la poliţie, de teamă pentru bărbat.

11 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Zici ca este scenariul unui serial latino-american. Asta-i reteta, cum se inmultesc asa de repede.

  2. Gheorghe Răspunde

    Ce sa mai comentezi?Astia-s ca șobolanii,se înmulțesc și trăiesc în grupuri.Pinuca(vulva)lui fica-sa era numa bună pentru ștrumelegul lui obosit si dornic de ceva prospatură(aviz amatorilor😜👹).Piranda după ce a fătat o grămadă de prunci este deformata,murdara și total lipsita de interes nocturn pentru ciordel asa ca ,,flacăra iubirii parintesti”sa sprins în fata dornica de muuuultă tăvăleală,noapte de noapte și de vreo câteva ori pe zi?!Datorita acestui fapt fata nu ar trebui sa-și piardă timpul cu taica-sau ci ar trebui sa ,,între în pâine”meargând la munca în Europa unde poate îmbină plăcutul cu utilul și mai câștigă niște gologani,ce sa se f…ă cu babacu pe gratis când sunt atâția în Europa care dau un ban pentru o scurta felație.Fata are viitorul asigurat,viitor mare.Degeaba a fost adoptata,năravul rău nu piere.Urmatoarea la rând,nu pierdeți timpul întrați la calificare cât mai tinere ca țara și lumea are mare trebuință de voi…..la produs cu voi nu stați cu mana întinsă ca guvernu da tot mai puțin spre deloc!!!

    • @ Răspunde

      Ce fantezie bolnavă ai şi ce comentariu scârbos ai produs Gheorghe. N-ai ce face?

  3. Bratan Răspunde

    Sătenii au dat buzna în gospodărie cu speranța că vor da și ei la buci, nu de altceva…

  4. România real Răspunde

    Cred că ceva poze cu ei și cu condițiile în care trăiesc protagoniștii ar fi mai mult decât elocvente în acest caz. Oameni bolnavi și fără măsura a ce ar trebui să fie măcar aproximativ corect. De moral nici nu pomenesc că nu e cazul la ei.🤮😱💩💩😭😤

  5. H&R Răspunde

    “Instanţa reţine că la dosarul cauzei nu există dovada nici a paternităţii biologice a inculpatului K. I. faţă de inculpata P.B., legătura de rudenie dintre cei doi nefiind stabilită prin efectuarea unei expertize medico-legale de stabilire a filiaţiei, respectiv test ADN”, se arată în considerentele sentinţei penale 66/2020 a Judecătoriei Carei. În lipsa dovedirii relaţiei biologice de rudenie directă şi în lipsa stabilirii legale a raporturilor de filiaţie dintre cei doi, judecătorul a reţinut că, deşi fapta în materialitatea ei există, lipseşte trăsătura esenţială care face ca fapta să fie prevăzută de legea penală: legătura de rudenie în linie directă dintre inculpaţi şi i-a achitat pe cei doi. Decizia Judecătoriei Carei nu este însă definitivă.

  6. Gheorghe Răspunde

    @,
    ….realitatea este scârboasă,acesti indivizi care fac ceea ce fac sunt scârbosi…doar atât ai avut de comentat la acest eveniment petrecut in județul nostru și care ar trebui sa te scarbeasca.Daca te duc în orașul asta si-ți arat cata prostituție,cata promiscuitate exista la nivelul lor nu-ti vine sa crezi.Sa vezi cum merg săptămânal astfel de specimene cu microbuzul în Europa,,la munca”.Jale vere,jale.Tot atata respect merita la cum se comporta.Despre o c…va care se f…te cu tatăl ei ce vrei sa scriu?O poezie de dragoste pura,sinceră…..îți las ție aceasta misiune.Hai sa te vedem ce scrii despre faptul în sine?

    • comentator Răspunde

      @Gheorghe, sincer nu pricep de ce te ambalezi atâta. Crezi că le poți salva, crezi că le poți schimba comportamentul când ei se complac în starea în care sunt și de fapt nici nu vor altceva? Lasă-i în boala lor. Eu ca autoritate dacă ar fi după mine după un astfel de comportament le-aș tăia toate ajutoarele sociale pe care le primesc. La toți pentru că și mama știa! Și pentru că asemenea indivizi nu se pot numi OAMENI! Nu pot fi eu sau altul obligat ca să contribui prin dările mele către stat, practic să finanțez asemenea comportamente animalice! Să vezi tu cum se schimbă aceste primate subumane când li se taie alocația și restul!

    • comentator Răspunde

      @Gheorghe, și încă un lucru. Ce se întâmpla dacă din această relație incestuoasă rezulta un copil? Tot pe capul societății rămânea, nu?

  7. Gheorghe Răspunde

    Comentator,sunt de acord cu tine dar vad ca pe unii ii doare ca scrii realitatea crudă,neinflorita,goală asa cum este ea.Pâna la urma toate aceste scursuri sunt ținute în viata din banul public după cum spui și tu.
    Ce sa vrea sa-i schimbi,sa-i civilizezi cu forța?….numai dacă îi înfometezi ii poți schimba,taie-le socialul și ai sa vezi cum se ,,moaie”,altfel ba.

  8. comentator Răspunde

    @Gheorghe, sunt perfect de acord cu tine. Deja e prea de tot ce își permit. După concepția mea nu ne mai permitem asemenea derapaje. Dar ca să se termine odată anumite organisme și instituții ar trebui să-și facă treaba. Ceea ce momentan nu se întâmplă. Atenție! Teoretic această viitoare amatoare de liber-întreprinzătoare pe centură (a se citi c@rvă) trebuia monitorizată obligatoriu de una de instituțiile degeaba din țară, DGASPC. Sunt sigur că nimeni nu va răspunde că nu s-a făcut nimic. Dacă aș enumera de câte anchete sociale făcute de ei din birou știu numai eu…… Ehei! Bătaie de joc curat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.