Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

VIDEO. Samfest Jazz&Wine – Artiști de talie mondială și o selecție de vinuri locale extraordinare

În prima zi de Samfest Jazz&Wine, organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, atmosfera care a umplut parcul din zona Turnului Pompierilor a fost una de excepție.

Au evoluat pe scena amplasată în parc, artiști de talie internațională, care pur și simplu au uimit publicul cu prestația lor fantastică, cei care au făcut parte din programul primei seri fiind nimeni alții decât trupele Mike Parker’s Trio Theory, Zmei3 și Hugo Kant.

Atmosfera incendiară a fost asigurată, pe lângă muzica de excepție, și de vinurile delicioase servite pe parcursul întregii seri, vinuri provenite din cramele producătorilor locali, respectiv Nastase, Triterra și Nachbil, iar din punct de vedere vizual, picturile luminoase proiectate pe clădirile din împrejurimi.

Seara a fost încheiată cu remixurile oferite de DJ Dobri, care a combinat în perfectă sinteză muzica jazz cu muzica worldwide.

Iată o sinteză video de la concertele de vineri seară:

Sâmbătă și duminică seara ne așteaptă alte două zile de atmosferă de festival, fiind așteptați la Turnul Pompierilor toți cei care sunt iubitori ai jazz-ului și nu numai. Sâmbătă, adică în această seară, vor urca pe scenă artiști de renume precum Sorin Zlat Trio, urmați de către artiștii de la JazzyBIT, iar mai apoi nigerienii de la Etuk Ubong & the Etuk Philosophy au promis spectacol de zile mari. Duminica seara, cu începere de la ora 19.00 vor evolua pw acena Samfest trupele JazzPar Trio respectiv Lakatos Vilmos și Edina, urmați apoi de formațiile Blazzaj și DELADAP. Atât sâmbătă, cât și duminică, în închiderea serii, la butoane va fi din nou DJ Dobri și ale sale remixuri de senzație!

Biletele se pot achiziționa în continuare prin rețeaua bilete.ro la următorul link https://bit.ly/jazz_wine_satumare precum și la fața locului. Nu uitați, copiii sub 14 ani au acces gratuit la întregul festival.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.