Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Sătmăreancă agresată de concubin într-un local din județ. A intervenit poliția

La data de 16 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au fost sesizați de către o femeie de 42 de ani, din Satu Mare, despre faptul că, în timp ce se afla în incinta unui local de pe raza localității Ardud, ar fi fost agresată verbal și fizic de către concubinul acesteia, respectiv un bărbat de 43 de ani, din Satu Mare, provocându-i o stare de temere.

Totodată, acesta i-ar fi provocat diverse avarii autoturismului la volanul căruia s-ar fi aflat ulterior.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, distrugere și amenințare.

 De asemenea, a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, acesta fiind obligat să păstreze o distanță de 100 de metri față de concubina sa, de copilul acesteia, precum și de domiciliu și locul de muncă.

Sursa: IPJ Satu Mare

16 comentarii

  1. Mariana Răspunde

    Daca si-a facut de cap cu baietii prin Ardud.ce sa-i faci???se tine mare doamna ,cocheta….apoi e bataia de joc a tururor…doar bietu om nu vede.se aude ca a despartit mai multe familii

  2. Marcel Răspunde

    Grigoruta mare bandita e,asa a fost mereu ii trebuia ce e al alteia pe urma se plictisea si isi facea de cap,nu te schimbi fa niciodata???

  3. Botos Răspunde

    Nu te mai potolesti Raluca ????
    De asta chiar ca nu trebuia sa iti bati joc,tot asa nebuna ai ramas….suna ma!!!

  4. Razvan Răspunde

    Toata lumea a vazut ce s-antamplat….pot veni de martor 20–25 de persoane…..precis si relatii mari la criminalistica daca il poti face asa pe saracu om.
    Rusine…..rusine…..rusine!!!
    Pleaca din ardud sa nu te mai vedem
    Nimeni nu o sa iti mai calce pragu la bar

  5. Razvan Răspunde

    Oricum multi merg la restaurant ,acolo bautura e bautura nu amestec cu apa ca la tine.nu mai mergem la samurai

  6. Romanistan citizen Răspunde

    No văz că s-a răscolit bine biogazu’-n capătul ogrăzii în Ardud? E de ocolit zona o vreme. Cu femeile astea nu se știe.😜🥴😲

    • Loredana Răspunde

      Ardudu nu e de ocolit ci aceasta spetie umana de cea mai joasa calitate care a distrus si a incercat sa distruga atatea familii,cum de nu ii este rusine sa mai iasa pe strada

  7. Nelu Răspunde

    Da ce muie si-o luat bietu barbat…..nebuna vrea sa il bage in puscarie ,din cate am auzit la ce relatii au …..cine stie???

  8. Liviu Răspunde

    Escroaca mai mare si mincinoasa nu am vazut in viata mea,cu taica sau impreuna….la ce sa te astepti daca se judeca in familie.circari a-ti fost toata viata asta veti ramane.

  9. Florin Răspunde

    Doamna Raluca ca asa va place sa fiti chemata,o sa intampinati foarte multa antipatie in ardud dupa ultima isprava dumneavoastra ati avut respectul nostru datorita lui attila

  10. Cristina Răspunde

    O increzuta si jumatate,nu-i mai ajungi la nas la saracia asta de femeie.de aceea o bate Dumnezeu si are probleme cu toata lumea.lasati-o in plata lui Dumnezeu cu carciuma ei cu tot

  11. Giani Răspunde

    Doamna molnar v-ati prezentat aseara frumos la nunta!!!!!Dupa atatea crize ce a-ti facut la adresa concubinului…bietu om sa se bucure daca scapa de o panarama ca dumneata..Au fost c…ve destule in Ardud….dumneavoastra le-ati intrecut pe toate.

  12. Gheorghe Răspunde

    Ce-mi plac aceste comentarii.Deci se știe cine-i panarama,se cunosc detaliile povestii,va chiar mai mult.Mai da ce va doare pe voi ca femeia ,,se ia la trântă”cu cine apuca?Vo fi corupt la careva bărbatul?Nu va respectați destul partenerul si-l lăsați ,,pe uscat”cu săptămânile și va mirați ca masculii merg unde primesc ce vor,când vor și fără bătaie de cap și reproșuri?Asta este de când lumea și pământul și nu se va schimba nimic never!!

  13. Martor Răspunde

    Suntem mai multi martori care am vazut tot….femeia e dusa rau.am fost la politie si am declarat tot patronu a dat inregistrarile.femeia a cautat scandalu intr-una ,ea la expediat pe barbat din prima afacere iar acum ii este ciuda ca el se descurca iar la ea umbla doar …..nici macar o palma nu a luat doar a scoso afara din bar ca urla intr-una.

    • Gheorghe Răspunde

      Martor,cât de slab sa fii ca bărbat sa umbli după ea și sa o culegi din baruri?!Vorbesc despre cel în cauza,sa nu ma înțelegi greșit.
      Măi nene,las-o nu mai insista dacă ea vrea sa-ti facă un bine,dându-ți motive temeinice sa scapi de ea iar tu mergi sa o culegi din baruri….sa faci ce cu ea???Departeaza-te de ea ca-ți pierzi timpul în van.Viata-i scurta nu merita sa pierzi minute,ore,zile,luni,ani cu astfel de specimene.Pricepi omule?Dacă nu atunci îți meriți soarta.
      Fii barbat(dacă esti)și scăpa de ea ca de râie,sunt destule femei adevărate care merita atenție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.