Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Se anunță proteste în toată țara, din cauza prețurilor la carburanți: „Blocați pompele!”

Se anunță proteste în toată țara, din cauza prețurilor la carburanți. Organizatorii spun că situația este ,,inadmisibilă” și îi îndeamnă pe oameni să iasă în număr mare în stradă.

,,Proteste în toată țara contra prețului carburantului!”, este titlul evenimentului creat pe Facebook la care și-au anunțat până acum participarea peste 30 de mii de oameni, printre care și mulți sătmăreni. Protestul ar urma să aibă loc în data de 30 iunie, de la ora 12.00.

,,E timpul să facem ceva, ieșiți în stradă, blocați pompele. Este imposibil și inadmisibil ca într-o țară ca România prețul carburantului să depășească 9 lei/litru. La 121$ pe baril este imposibil ca prețul să depășească 9lei/litri (unde jumătate din acești bani merg către stat) Noi facem ceva!”, spune organizatorul evenimentului.

19 comentarii

  1. HH Răspunde

    Amu vreti si voi revolutie, cind cei mai treaba-onesti-incoruptibil grupari politice, PNL cu PSD s-au unit pentru bunastarea romanilor.

  2. Vas Răspunde

    Hai să alimentăm toți unde este mai ieftin, chiar și cu un bănuț. Bănuțul cu care ei scumpesc în fiecare zi combustibili. Numai uniți putem face ceva.

  3. ... Răspunde

    Măi copiii! Hai să vă explic simplu. Acciza este un procent din prețul carburantului. Deci preț mai mare înseamnă accize mai mari care înseamnă încasări la buget mai mari! Aplauze pentru eroii economiști care scot bani și din piatră seacă! A se înțelege ne jupoaie de vii!🤮

    • Dani Răspunde

      Corect! Da Guvernul ar reduce Acciza la carburantii ar ajuta Populatia si ei ar strange “cureaua”,ca noi nu mai avem mici curea! Sa poate jongla si cu TVA-ul. Dar na ,ce vrem noi ,sa ne ajute Statul !

  4. Vlad Tepes Răspunde

    Ma asteptam ca macar PSD-ul sa fie mai cu fata la popor, dar……
    Nu au vointa politica sa faca ceea ce a facut Viktor Orban pentru poporul lui : un anumit tip de carburant a fost plafonat.
    Si la noi s-ar putea dar nu vor.
    Asta e !

    • alazor Răspunde

      “Ma asteptam ca macar PSD-ul sa fie mai cu fata la popor”

      Băbăiatule…

    • 💩💩💩💩💩 Răspunde

      Care față a PSD-ului? Singura față, dacă are așa ceva, este de cur!

  5. joliku Răspunde

    Asta cu petrolul din rusia nu tine, că nu sunt ei singuri, este petrol la araboci si sud americani destul, dar da, va dau dreptate tuturor celor de mai sus, niste gunoaie!!!!!

  6. Altu Răspunde

    Statul nu are interes să scadă prețul,pt că încasează mai mult din accize. Cu ce va plăti salariile mărite ale bugetarilor. Privatul e pus pe butuci,cred că are cam toată lumea cunoștințe care muncesc la privat și stau cu 75% acasă,pt că nu sunt comenzi. Încet vine rândul construcțiilor, venituri mici,dobânzi mari, condiții de creditare mai dure,scad vânzările. Apoi serviciile, că omului nu-i mai arde de distracții când nu are loc de muncă sau venituri foarte mici. Și lanțul se va rupe și sper din tot sufletul să vină și sfârșitul bugetarilor.

  7. Mihaita Piticu' Răspunde

    Io zic sa nu mai alimentam cu carburanti. Mergem cu bitzele, pe jos, cu busu, cu trenu. Salvam planeta, nu mai poluam 🙂

    • Cetateanul Răspunde

      Chiar zilele astea urmaream concluziile unui studiu facute pe aceaste tema . Soarele furnizeaza circa 1.3 KWH pe metru patrat in stratosfera, iar impactul codoiului este de circa 2 WH daca imi amintesc bine, fa te rog calculul . Asta cu poluarea e scuza perfecta pentru dictatori sa-ti confiste masina (nu ti-o confisca propriu zis ca ar intra direct la puscarie dar iti pun un impozit de tip amenda si renunti singur la ea pana la urma sau esti bogat si nu te intere de x10 impozit pe masina) . Sa ne fereasca cel de sus ca sa se interzica masinile clasice si sa fie locuintele impartite in “eco” si “poluante” . Criza produsa de masurile covid o sa para o amintire frumoasa !

      • 💩💩💩💩💩 Răspunde

        Dară că, și COVID a fost o făcătură Big Pharma!
        Te mai suporți?

  8. Norick Răspunde

    DOAMNE AJUTA SĂ SCADĂ LA 6 LEI LITRUL DE BENZINĂ!!!!

  9. Cetateanul Răspunde

    Eu le-am blocat demult . Circul pe gpl de circa 20 de ani si in oras doar pe jos sau cu bicicleta, foarte rar cu masina . Hai, SANATATE !

  10. Bogdan Dumitras Răspunde

    Stati liniștiți, nu va agitați. Miercuri ieftinește Adrian Cozma carburantii

  11. Trist Răspunde

    Sunt curioasa cati vor participa la acest protest? Vor fi toti aia care acum cateva saptamni au blocat toate drumurile din oras pentru ca sa alimenteze cu 20 bani mai ieftin plinul ca peste o luna sa ajunga sa alimenteze ORICUM la 8-9 lei ? ….sa vedem ca daca se aduna macar atat poate va avea un impact….dar sincer in orasul asta toti se plang si totusi si daca ar fi 20 lei litru 80% din oras tot ar umbla cu masina…restu suntem plebea, este un oras plin de bogatasi…ne plangem ca of iar s-a scumpit si la benzinarie platim cu amar in suflet dar ne convine asa situatia….mai bine sa ne plangem ajunge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.