Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

Se anunță un nou protest la Satu Mare. Șoferii, chemați în benzinării

Sătmărenii sunt chemați din nou să protesteze împotriva scumpirii carburanților. Oamenii sunt invitați să se prezinte la benzinării și să blocheze pompele.

Acțiunea a fost anunțată pe Facebook, pe pagina ”Protest împotriva prețului carburanților Satu Mare”, și ar urma să aibă loc la mijlocul acestei săptămâni, miercuri, 22 iunie, de la ora 18.00, pe drumul Botizului.

Cei care vor să participe la protest sunt rugați să poarte veste reflectorizante.

Reamintim că la sfârșitul săptămânii trecute, mai mulți șoferi au blocat pompele unei benzinării de pe drumul Careiului și au alimentat de câțiva lei.


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. Lefterescu Răspunde

    Scumpirea carburanților nu se va opri la 10 lei/litru, ci va ajunge până la 12 lei/litru, a afirmat expertul în energie Dian Popescu, la Realitatea Plus. Invitat la “Culisele Statului Paralel”, Popescu a afirmat că procesul de scumpire nu e determinat strict de situația de criză, ci de înțelegi între marii producători și autoritățile statului, până la nivelul guvernului

  2. GB Răspunde

    Eu “protestez” continuu, în ultimii 4-5 ani, prin faptul că din primăvară până toamna târziu circul cu bicla prin oraș(am redescoperit-o din copilărie). Un mijloc de transport ieftin, sănătos și la îndemână. Mai greu cu infrastructura dar mă descurc, port cască, mănuși și “vestă galbenă” (obligatoriu după ce într-o dimineață era să mă ia un șofer pe capotă din vina lui). Consider că e mai eficient protestul să nu alimentezi de loc sau cât mai rar(și se poate-am trei mașini vs bicla), aspect pe care pandemia la demonstrat(a scăzut cererea drastic și prețul combustibilului pe măsură), decăt acest joc de-a șoarecele și pisica. Și apropo, nu noi suntem pisica.

  3. Loe Răspunde

    Pentru carburanți protestăm dar pt alimente nu

  4. Gyuri Răspunde

    Nu poți vinde masini electrice, ieftinind motorina sau benzina.
    I 😛😛😛

  5. Norick Răspunde

    TOATĂ LUMEA E ÎMPOTRIVA MAȘINILOR ELECTRICE CELE MAI POLUANTE MAȘINI DATORITĂ BATERIILOR ȘI PLUS DE AIA MAI AU ȘI AUTONOMIE DE 300 – 400 DE KM DUPĂ CARE TREBUIE SĂ REÎNCARCI IAR DACĂ TE PRINDE ÎN CAP CE FACI CUM O ÎNCARCI??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.