Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Trenurile CFR vor merge și mai încet în următoarele zile, din cauza caniculei

CFR anunță că, în perioada 29 iunie – 1 iulie, când sunt anunţate temperaturi care vor depăşi 37 – 38 de grade Celsius, viteza de circulație a trenurilor va fi redusă.

Personalul de întreţinere a infrastructurii feroviare va efectua revizii suplimentare pe reţea, în regiunile aflate sub atenţionare de cod galben şi cod portocaliu de caniculă, prin verificarea directă ale căii, măsurarea şi înregistrarea permanentă a evoluţiei temperaturilor la nivelul şinei, iar în intervalele orare în care temperatura în şină va depăşi 50 de grade, pe anumite intervale de staţii, unde situaţia o impune, se va reduce viteza de circulaţie a trenurilor cu 20-30 km/h faţă de viteza normală, astfel încât traficul feroviar să se desfăşoare în depline condiţii de siguranţă, potrivit unui comunicat al companiei, citat de Agerpres.

CFR SA recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre orele de sosire şi de plecare a trenurilor în staţiile CFR, la casele de bilete ale operatorului de transport de la care a achiziţionat sau doreşte să achiziţioneze bilet.

Sursa: Digi24


CITEȘTE ȘI:

9 comentarii

  1. Gyuri Răspunde

    Adică vor staționa.
    😁😁😁
    Politiaca psd(rusofili) din ultimii 30 de ani.

  2. Vasi Răspunde

    “Se va reduce cu 20-30 km/h din viteza normala”. Si cit ii viteza normala 35km/h? , nu ati avut curajul sa-l publicati? Multumim Romanie.

  3. Corneliu Răspunde

    lumea a 3. a depasit pe noi de 10 x
    tara de 50 bani

  4. sabin Răspunde

    Tara asta e o ruina , o rana pe harta europei.
    Ne meritam soarta . Inca nici unguri nu stau asa de prost ca noi. Nu m-am gandit vreodata ca o sa spun asa ceva dar imi pare rau ca nu am dubla cetatenie sa ma mut in ungaria definitiv.
    Bravo Victor Orban , bravo Ungaria… o tara de urmarit pt toate europa.

    • România reală Răspunde

      @sabin, tu știi că încă sunt porțiuni unde se merge pe șine de pe vremea K.u.K.? Niște incompetenți și inconștienți! Chinezii fac liniii ferate mult mai bune prin Africa decât ce avem noi acum în exploatare! Rușine! Nu vreți să faceți și voi niște grevă că aveți salarii prea mici? Că poate ziceți că le-ați merita? Faliment pe șine ce sunteți!😲😱💩

    • Mihaita Piticu' Răspunde

      @Sabin……Adevar graiesti

  5. H&R Răspunde

    Adica pana acum viteza era undeva la 10 km/h. Acum va fi -10 sau -20 km/h.
    Știți gluma cand întrun bus călătoresc 10 persoane și coboară 15…

    • 🤔🤔🤮 Răspunde

      @H&R, eu aș propune schimbarea denumirii societății CFR Călători în ceva de genul CFR Juji! Că mai e puțin și trenul de pe valea Vaserului care oprește la fiecare copac ori stâncă va merge mai repede decât rapidul de Satu Mare -București!🤔😱🤮🤮🤮😫😩🤯😭

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.