Ultima actualizare: azi, 13:57
Naţionale

Un val de caniculă vine peste România. „Cupola de foc” face deja insuportabilă viața oamenilor

Un val de caniculă va lovi de săptămâna viitoare România, Grecia și Bulgaria, avertizează meteorologii. Căldura excesivă a afectat în ultimele zile mai multe țări din vest, printre care Spania, Franța și Statele Unite. ONU a avertizat că seceta va fi următoarea mare problemă cu care se va confrunta toată omenirea.

Valul de căldură ajunge în România

„Este posibil ca începând de săptămâna viitoare să înregistrăm în România primele zile cu temperaturi care să atingă și să depășească 35 de grade, ceea ce înseamnă că vom avea caniculă. Temperaturile vor depăși 35 de grade începând din partea de vest a țării, deci în Câmpia Română, după care și în zonele sudice este posibil ca spre finalul săptămânii, până în 27 iunie, să consemnăm valori de până la 37-38 de grade Celsius. Dacă se va impune, pentru anumite zone, în funcție de atingerea recordurilor climatice, luăm în considerare emiterea – și nu trebuie să excludem niciodată această posibilitate – de coduri pentru caniculă”, a declarat sâmbătă la Digi24 Elena Mateescu, directorul ANM.

2 comentarii

 1. penteleu Răspunde

  cica CUPOLA DE FOC
  baga-mias mana la cuc cu titlurile voastre cu tot
  tentative de jurnalisti

  • MaciLaci Răspunde

   Zici că citești Evenimentul zilei! Că de nu e ceva nemaipomenit, nemaiauzit, megaextra brekingnius atunci nu e destul. Așa ne-au umflat și cu covidul. Erau trei bolnavi și vai mamă ce ne facem? De o săptămână nu se mai comunică date deloc! Îi doare pe toți în pluă de vax, cod QR, certificat de vaccinare și altele! Așa să îi crezi de acum încolo! Eu nu știu de ce cred unii că ziaristica este una și aceeași cu manipularea maselor? Dar măcar de ar face totul cum trebuie! Dar nu!🤔😱🤮💩💩💩

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.