Ultima actualizare: azi, 12:43

 

Locale

Biletele de tren s-au scumpit cu 20%

Biletele de tren se scumpesc de la 1 iulie, reamintește CFR Călători. Ultima ajustare de tarife la călătoria pe calea ferată, aplicabilă tuturor operatorilor de transport feroviar de călători, a fost în anul 2013, transmite compania.

„CFR Călători informează că, începând cu data de 1 iulie 2022, vor fi puse în aplicare prevederile Ordinului Ministrului Transporturilor şi Infrastructurii (OMT) nr. 548 din 25 mai 2022 privind aprobarea tarifelor de deservire generală din transportul feroviar public de călători. Măsura vine în sprijinul redresării şi echilibrării activităţii economice a tuturor operatorilor de transport feroviar de călători din România pe fondul creşterii preţurilor la diferite materiale cu pondere mare în activitatea de transport feroviar: combustibil, energie, piese etc’’, transmite CFR.

CFR Călători precizează că se vor menţine reducerile de până la 50% din tariful integral la abonamentele destinate navetiştilor, cât şi reducerile de 50% la abonamentele şi biletele pentru studenţi, precum şi gratuităţile în cazul abonamentelor şi biletelor pentru elevi.

 

Un comentariu

  1. HH Răspunde

    Auzi la el, transmite Compania …
    Poti scumpi biletele si cu 300 %, CFR tot ii in pierdere, fara profit, deja de 30 ani. Poate CFR Marfa daca mai face ceva profit ?!?!.
    Sau iarasi s-a achizitionat trifoane de sine cu 2000 dolari bucata ? ce vremuri faine erau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.