Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Buletin cumpărat cu 700 de euro. A vrut să-i păcălească pe poliţiştii de frontieră

Buletin cumpărat cu 700 de euro. Un moldovean a vrut să-i păcălească pe poliţiştii de frontieră de la Petea, încercând să intre în ţară cu un buletin fals.

În data de 8 iulie, în jurul orei 05.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare, un bărbat, în vârstă de 36 de ani. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea cărții de identitate prezentate la control, s-a procedat la efectuarea unor verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat faptul că aceasta este falsă, întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale uneia autentice.
S-a stabilit că persoana este cetățean moldovean, posesor al unui pașaport biometric valabil, eliberat de autoritățile din Republica Moldova. Acesta declară faptul că a obținut cartea de identitate în Italia, în schimbul sumei de 700 de euro.
În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de intrare în țară prin trecere frauduloasă a frontierei de stat și fals privind identitatea.

Sursa: Poliţia de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.