Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO. Mașini în valoare de peste 1.000.000 lei, confiscate în Vama Petea

Mașini în valoare de peste 1.000.000 lei, confiscate în Vama Petea. Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au indisponibilizat şase autoturisme de diferite marci.

În data de 8 iulie, în jurul orei 23.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean polonez, însoţit de un cetăţean georgian, conducând un ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în Belgia, pe care erau tractate şase autoturisme, după cum urmează: un autoturism marca Audi, două marca Opel şi trei marca BMW.

În urma analizei de risc şi în cooperare cu autorităţile maghiare s-au efectuat verificari suplimentare în urma cărora s-a constatat faptul că autoturismele figurează ca fiind bunuri căutate pentru confiscare, alerte introduse de Polonia în data de 09.07.2022.

În cauză s-a întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar cele şase autoturisme, în valoare totală de 1.260.000 lei, au fost indisponibilizate la sediul instituţiei în vederea continuării cercetărilor.

3 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Cum sunt valorificate aceste bunuri, stand cu anii sigilate prin vreo curte pana se uzeaza?

  2. hahah Răspunde

    unde credeti ca ajuns aceste masini, pe la aia de la anaf sau in cel mai rau caz la politistii de frontiera

  3. H&R Răspunde

    Cred ca trebuie sa trimita inapoi. “autoturismele figurează ca fiind bunuri căutate pentru confiscare” . Sau se confisca de 2 ori?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.