Ultima actualizare: azi, 10:48
Locale

Continuă raziile pe șoselele județului. Amenzi cu nemiluita și vitezomani lăsați fără permis

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 4 iulie, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat aproximativ 190 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, au aplicat aproximativ 190 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 45.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 7 conducători auto și au retras 4 certificate de înmatriculare.

Exemple:

  • Șase conducători auto, cu vârste cuprinse între 32 și 57 de ani, au circulat cu viteze cuprinse între 103-153 km/h, pe sectoare de drum cu viteza maximă admisă de 50 km/h, respectiv 90 km/h.
  • Un tânăr, de 25 de ani, aflat la volanul unui autoturism nu a acordat prioritate de trecere unui pieton aflat pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Totodată, în cadrul activităților desfășurate polițiștii rutieri au identificat, în trafic, la volanul unui autoturism, o tânără, de 32 de ani, din Satu Mare, care nu avea drept de a conduce autovehicule pe drumurile publice din România.

În cauză, verificările continuă sub aspectul sâvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.