Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Crimă după un conflict în trafic, în țară. Bărbat omorât pentru că a atins o oglindă

Un scandal izbucnit după un accident banal de circulaţie a culminat cu o crimă, titrează stirileprotv.ro. S-a întâmplat miercuri seară, în Bacău, după ce un șofer a acroșat oglinda unei dube.

Însoțit de pasagerul din dreapta, șoferul mașinii de marfă a coborât și l-a lovit pe bărbatul de 53 de ani până când acesta s-a prăbușit. Indivizii au fost identificați în scurt timp, cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă, și riscă ani grei de închisoare.

Incidentul a avut loc lângă o şcoală, sub privirile copiilor care se jucau în zonă. După ce victima a acroșat oglinda dubei, din vehicul au coborât doi bărbaţi. Unul dintre ei l-a lovit pe şoferul autoturismului până ce bietul om a căzut din picioare. Indivizii și-au lăsat victima în mijlocul străzii şi au demarat în trombă.

Martorii au sunat la 112, însă echipajul de la ambulanţă l-a găsit pe şoferul bătut fără semne vitale. Sora victimei a venit la fața locului, însă oamenii legii n-au lăsat-o să se apropie. Zdrobită de durere, femeia le-a spus că este al doilea frate pe care îl pierde într-o lună.

După ce au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere, poliţiştii i-au identificat pe cei doi suspecţi de crimă şi i-au adus la audieri. Un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a preluat ancheta.

Sursa: stirileprotv.ro

3 comentarii

  1. Adolf Hitler Răspunde

    Moldoveni salbatici din nastere conform ADN -ului lor de bețivi, analfabeți !!!

  2. Ășâțî Răspunde

    Suntem din ce în ce mai sălbatici, mai intoleranți, mai agresivi, mai ignoranți, mai iresponsabili… mai puțin oameni.
    Ne merităm soarta care ne va paște în curând…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.