Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Cu permisul suspendat și mașina neînmatriculată, a dat „nas în nas” cu Poliția de Frontieră

Cu permisul suspendat și mașina neînmatriculată a dat „nas în nas” cu Poliția de Frontieră. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea au oprit, vineri seara, în trafic, în localitatea Peleș, comuna Lazuri, județul Satu Mare, un sătmărean, în vârstă de 26 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în România, având numere provizorii.

În momentul în care polițiștii i-au solicitat documentele la control, persoana în cauză nu a putut prezenta permisul de conducere. S-a procedat la efectuarea unor verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că sătmăreanul are permisul de conducere suspendat, precum și faptul că numerele de înmatriculare aplicate pe autovehicul erau expirate.

Și de această dată, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, precum și de punere în circulație a unui autovehicul neînmatriculat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.