Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

FOTO. Impact violent între o dubă și un camion. Unul dintre șoferi era băut. Ce spune Poliția

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs, ieri, pe drumul dintre Negrești-Oaș și Călinești. Unul dintre șoferii implicați în evenimentul rutier era băut.

Ce spune Poliția:

,,La data de 14 iulie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui evenimentu rutier, soldat cu rănirea unei persoane, în județul Satu Mare. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă.

În fapt, un bărbat, de 59 de ani, din Gherța Mică, aflat la volanul unui ansamblu de vehicule format din autotractor și semiremorcă, deplasându-se pe DJ 197, la intersecția cu DN 19, ar fi  pătruns în intersecție, fără a acorda prioritate de trecere, fiind acroșat de către o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 44 de ani, din Satu Mare.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoutilitarei. Bărbatul a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare.

Ambii bărbați au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero la bărbatul rănit, și 0,84 mg/ alcool pur în aerul expirat la conducătorul ansamblului de vehicule.

Amândurora li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Sursa: IPJ Satu Mare

7 comentarii

  1. Naescu Răspunde

    Si-a f…t norocul

  2. Mihaita Piticu' Răspunde

    Asta o sarit de pe podu ‘ Decebal azi? Soferul camionului?

  3. Nae Răspunde

    Pariez ca de beat ce era a uitat ca are remorca.

    • altu fără bmw Răspunde

      “Doar” 0,84 mg/l și asta în aerul expirat! Apoi a zis că nu e destul și când a scâpat temporar din mâna polițiștilor s-a aruncat de pe podul Decebal! Păi dacă e prost și dobitoc atunci hai să fie până la capăt, nu? Mă tot întreb când a făcut școala de șoferi ce a reținut la teorie?

  4. Calin Răspunde

    La intersectia asta sa se faca un sens giratoriu.

    • 3e Răspunde

      Pentru oșenii care vezi că circulă cu ditamai utilajul beți? Păi se și răstorană acolo! Lasă-i să se selecteze între ei ! Poate așa se descongestionează traficul din Satui Mare.

      • Calin Răspunde

        Brav mai esti la tastatura. Daca erai in duba ce faceai? KK pentru ultima data.
        Nu vrei sa tragi si tu freza de pe pod? Da de ai mai mare noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.