Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

SURSE. Soluția pentru Sătmărel: accesul permis doar pentru bicicliști și pietoni

Specialiștii de la CNAIR și IGPR care au ajuns astăzi la Satu Mare au spus că, deocamdată, betoanele care blochează drumul spre Sătmărel nu pot fi eliminate, însă au găsit o primă soluție: să permită, în primă fază, accesul pietonilor și bicicliștilor, potrivit informațiilor PortalSM.

Specialiști de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și de la Inspectoratul General al Poliției Române au spus că drumul nu poate fi deblocat întrucât se fac analize și este nevoie de timp. Cu toate acestea, potrivit informațiilor PortalSM, specialiștii au venit, totuși, cu o primă soluție, și anume să permită accesul pietonilor și bicicliștilor.

În aceste momente se caută mai multe variante, însă acesta ar fi prima. Totuși, pietonii și bicicliștii mai trebuie să aștepte, întrucât această variantă ar putea intra în vigoare abia peste două săptămâni.


CITEȘTE ȘI:

21 comentarii

  1. abc Răspunde

    Deci de aici eu pricep că specialiștii lui pește prăjit care au creat situația acum vin cu soluții temporar-definitive în coadă de pește. Eu recomand ca cei de acolo să solicite ca specialiștii lui pește prăjit să fie obligați o săptămână să locuiască acolo. Apoi vom vedea după o săptămână cu ce soluții vor apărea atunci! Pură bătaie de joc. Mă gândesc că locuitorii zonei au reținut acest aspect când vor merge data viitoare la vot.

  2. morley Răspunde

    Frecție la piciorul de lemn, asta au făcut specialiștii veniți de la București. Au venit doar pentru a se calma un pic spiritele celor care au protestat.

    • x-ulescu Răspunde

      Delegate ,diurna ,mese de protocol ,transport = alti bani ,alta distractie

      • altu fără bmw Răspunde

        @x-ulescu, asta și noi puteam spune și pe gratis că habar nu avem care e soluția, nu? Cine știe câte drumuri vor mai face? Recomand să le rezervați zilnic avionul București-Satu Mare plus ceva camere la cel mai scump hotel din zonă. Că ei estem speciali deci au nevoie de tratație specială. Că habar nu au de soluție și aia e sigur! Bine că au creat o problemă babană!

  3. Copipaste Răspunde

    Politruci vă uitați vreodată la imaginile și articolele despre voi, nu vă simțiți penibili?
    Cu varianta asta de a durat 5 ani execuția, a-ți f–ut un cal în pi–ă.
    Incompetență maximă, dar nu doar în cazul drumulețului(variantei), ci așa în general, la tot ce faceți.

  4. Dani Răspunde

    OPSERVATIA ESTE CORECTA! Doar Biciclisti si Pietoni vor trece pe acolo! Doamne ajuta! Gata si pe asta ati rezolvat-o! Craciun ,Craciune ,nu te lasi tu fara sa devi penibil!

    • MaciLaci Răspunde

      OBSERVAȚIA, CU B DE LA BOU CA TINE!

      • Dani Răspunde

        @MaciLaci, ai dreptate PERFECTULE! Tu asa destept fiind nu poti accepta ca uni mai si gresesc! In rest comentariul tau spune tot despre cultura si educatia primita !

  5. Ion Răspunde

    Cum adica sunteti izolati? Podul nu puteti trece cu masina? Si cine vine din satmarel pe jos? Iar cu bicigleta poti ocolii dalele. Pt ce e atata circ?

  6. Fasz Răspunde

    Cum nu există soluții? Când promite prefectul ceva trebuie realizat! Roca se pricepe la toate, adică mai la nimic

  7. Maci Laci Răspunde

    DACĂ NU ASCULTAȚI DE MINE…. EU V-AM ZIS SINGURĂ SOLUȚIE EXCAVATORUL!!!!

    • Eu Răspunde

      @macilaci, multe nu sti tu ,doar una Excavatorul ! Sau ai tu vreun utilaj si iti cauti de lucru? Cata minte ai te-ai apuca chiar azi ,nu-i asa? Mai pune mana si citeste Legile !

      • Tu Răspunde

        @Eu. La partea cu cititul legilor asta sa recomanzi prima data celor care au proiectat asa. Te-as vedea eu pe tine sa vina careva de sus si sa-ti parasuteze ceva blocuri de beton la intrare in garsoneria ta spunand totodata ca trebuje sa te sacrifici pentru binele celorlalti !? Pe cat pariu ca ai protesta si tu? E foarte usor la tine sa arunci cu afirmatii cand se vede ca esti paralel cu tema!?

  8. cizmaru Răspunde

    Dece CNAIR a inchis acea trecere pentru ca nu a fost in asministratia ei axea trecere a existat inainte de a incepe ei lucrarle la centura daca au facut iesire nu trebuia sa inchida trecerea

  9. El Răspunde

    Da cizmă de Cozma nu este la fata locului,el este omul cu soluțiile salvatoare,le știe pe toate că un veritabil politician ce este!!!?

  10. H&R Răspunde

    Cozma nu este acolo si nici nu va fi. De ce? El sare cu calul peste parapetul din beton si-l doare in basca.
    Deci ar fi si o solutie asta: cumparati cal si problema se rezolva. Daca nu, e bun la italian pentru salam. Ca au fost o gramada de cazuri cand caii au fost dusi la abatorul italianului, ca fiind “bolnavi” dar despagubire nici acum , dupa muuuulti de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.