Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO. Incendiu la un centru maternal din Satu Mare. Au intervenit pompierii

Un incendiu a izbucnit, astăzi, joi, 28 iulie, la un centru maternal din municipiul Satu Mare. La fața locului au intervenit de urgență pompierii.

Pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină, joi seara, la Centrul Maternal ”Lorena” de pe strada Gabriel Georgescu din municipiul Satu Mare pentru lichidarea unui incendiu.

Incendiul a izbucnit în curte, iar focul a cuprins deșeurile depozitate în zonă. Pompierii au intervenit prompt și au reușit să stingă incendiul.

Potrivit informațiilor PortalSM, în urma incendiului nu s-au înregistrat victime și nici pagube materiale.

Vom reveni cu detalii.

 

8 comentarii

  1. unu Răspunde

    codruta mama dar nu ai grija de copiii

  2. România reală Răspunde

    Dacă vreți să aflați ce s-a întâmplat vă spun. Că din articolul ăsta rezultat copy-paste din comunicatul pompierilor scris în limbaj de lemn nu aflați nimic.
    Deci. Au dat copiii foc la ceva mobilă în curte. Atât. Ce faină distracție pentru ei, nu? Viitorul luminos la țării???😱😲🤔🤮🤮🥴🥴💩💩😭😭🤯🤯

  3. unu Răspunde

    am inteles , dar cum au ajuns copii aia sa de a foc asta e intrebare de unde au avut chirit , bricheta ce o fi , stiiti de ce pt ca angajatii stau pe telefoane de asta

    • Serena Răspunde

      Fantastic “de unde au avut chibrite sau bricheta” ? oare de unde ?
      daca asta iti da de gandit.. inseamna ca esti mai destept decat o molie.

    • România reală Răspunde

      @unu, am o întrebare către tine. Tu ai văzut ce de copiii fără de hal sunt majoritatea acolo? Și nu e vina lor. Iar pe cei de acolo de unde aveai impresia greșită că îi interesează soarta lor? Mai ții minte cazul copilului de la ceva centru din Carei care a fugit de Crăciun acum vreo doi ani jumate și când a revenit s-a agățat în gard și acolo a murit înșepenit în gard și în frig? Că nu auzea nimeni că urlă??? Hai lasă! Și a fost cineva tras la răspundere?
      Sunt niște instituții fără de rost în țara asta mai ales cum înțeleg ei să presteze serviciile stil bătaie de joc. Fruntașă este DGASPC.

      • Calin Răspunde

        Am si eu 2 intrebari catre tine:
        1. Iti iei medicatia la timp?
        2. Esti prost singur, sau te tine cineva mana?

      • unu Răspunde

        deci atat pot spune la protectia copilului sunt angajate o groaza de amante sa te uiti majoritatea sunt divortate , de ce pentru ca sunt sau au fost amante ale unor membrii de partid care le a aranjat acele posturi, nu imi spuneti mie cine sunt acele specimene de acolo , pai da de unde??/ pzda msii au avut instrumentele necesare au furat de la doamne , care stateau pe fb sau insta??/ pe bani grei

  4. România reală Răspunde

    @Calin dragă ești tâmpit. Eu lucrez cu ei să îi ajut, colaborez și cu diverse ONG-uri așa că crede-mă văd bine și destul de frecvent cu ce probleme de sistem mă confrunt. Tu ești cel mai prost în toată treaba că te bagi în ceva la care nu îți fierbe oala. Sau te-ai simțit ofensat la faza cu DGASPC fără de rost, ești cumva unul dintre ei? Multe mizerii afli inevitabil fără să vrei dar tu ești fericit că umbli cu ochelari de cal și vezi doar ce ți se dă voie să vezi. Sunt câteva structuri la care nu ar strica ceva scuturătură puternică de tot.
    Am avut ocazia să aflu că au fost și situații în care copilul care teoretic trebuia protejat de fapt a fost sabotat tocmai de cei care trebuiau să-l protejeze. Nu un singur caz știu, dar ca să vezi copiiii cresc, sunt rezistenți, acum sunt adulți și evită contactul cu amintirile vechi. Ce convenabil asta pentru cei cu musca pe căciulă!?😱😲🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.