Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Numărul cazurilor de Covid-19, în continuă creștere în județul Satu Mare

Comparativ cu ziua de luni 18.07.2022, numărul cazurilor totale active înregistrate în județul Satu Mare a crescut de la 303 la 438, iar numărul de persoane izolate în unități sanitare a ajuns la 48 de la 30. Incidența îmbolnăvirilor de Covid-19 la nivelul județului Satu Mare este de 1,13 la mia de locuitori la data de 22.07.2022.

Cele mai multe cazuri de îmbolnăviri cu Covid-19 se înregistrează în municipiile Satu Mare (232 cazuri) și Carei (23 cazuri), în orașele Tășnad (25 cazuri) și Negrești-Oaș (9 cazuri) dar și în comunele Păulești (11 cazuri), Doba (9 cazuri), Lazuri și Supur ( câte 8 cazuri). Nu s-au înregistrat decese în ultima perioadă cauzate de infectarea cu coronavirus.

Având în vedere creșterea numărului cazurilor de COVID-19, atât pe teritoriul României, cât și pe teritoriul celorlalte state, revenim cu recomandarea Institutului Național de Sănătate Publică privind respectarea măsurilor minime de protecție sanitară împotriva COVID-19, astfel:

– purtarea măștii de protecție în spațiile aglomerate, atât în cele închise cît și cele deschise, în mijloacele de transport în comun, în unitățile sanitare;

– evitarea spațiilor aglomerate (închise sau deschise);

– respectarea regulilor de igienă a mâinilor;

– aerisirea zilnică a încăperilor în care se desfășoară activități;

– rămânerea la domiciliu în cazul apariției simptomelor și luarea legăturii cu medicul de familie în scopul îndrumării.


Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

20 comentarii

  1. Mihaita Piticu' Răspunde

    Bahhhhhhhhh mai lasati-ne cu stirile astea fake…..Iara speriati lumea?? ……Repet a 1000 oara. Nu exista nici un virus mortal Covrig19…Din 2020 pana acuma m-am lovit de mii de oameni si nu am avut nimic. Astia vor sa reduca calatoriile , ca sa scada emisiile de carbon. Sa nu ne mai deplasam. Nu vedeti ce temperaturi is afara. De cand m-am nascut nu am trait asa seceta. Seriosss gata cu boala lui Calache.Terminati. Dana Budeanu are dreptate

    • ... Răspunde

      Pun pariu că tu ii dai limbi lui sosoaca și i-o sugi lui simion

      • ... Răspunde

        Ba pun pariu că tu faci asta. Că dacă te cobori până acolo să furi nickul meu pricăjit (știi tu, cele trei puncte) înseamnă că trebuie să fii chiar rupt în kuuur. Culegi chiștoacele aruncate de pe jos.
        Referitor la subiect. Eu mă bucur că resuscitați subiectul cu covidul. Sincer.
        Pentru că atunci înseamnă că răzbelul slav de lângă noi nu mai este interesant sau că totul merge după cum s-a planificat. Să nu spuneți că nu e așa! Pentru că vedeți voi exact sunt doi ani când am spus că se dorește prin pandemie reducerea consumului de resurse per capita, între altele consumul de carne redus la 25% din consumul prepandemie sau că uleiul se va scumpi până la 11 RON? Vai ce v-ați inflamat unii că ce halucinații mai am! Uite că se adeverește! Pe lângă asta se dorește ca să se mai primenească numărul celor asistați sociali bolnavi (check, partea asta consider fază închisă) și dacă nici așa nu va ține totul după planificare atunci în ultima instanță scoatem la interval un virus care atacă exact viitorul țării. Ați ghicit: tineretul. Că pâmă acum erau cam prea imuni! Și dacă nici așa nu merge atunci se potrivește mănușă la proiect un răzbel? Unde nu-i așa cine este mobilizat?
        Nu mai urmăriți atâta gigi24-TV ăla care îți explică cum să-ți ecomomisești banii inexistenți că ei trăiesc într-o altă realitate și vă tâmpesc de tot.
        Acum vă las să rumegați. Și să știți că urăsc că iar am avut dreptate.
        PS. Care are chef să se ia la ceartă cu mine este obligat să-și prezinte certificatul verde, codul QR și tot tacâmul. De aia ca să le folosiți la ceva că se pare le aveți degeaba. Turmă ce sunteți.

        • MaciLaci Răspunde

          Mikor fogok nyerni a lotton?

          • ...

            Niciodată tătucă. Încă nu ți-ai dat sema că este manipulată treaba? Așa de prosteală mai “scapă” accidental ceva câștig pentru plebeime, dar foarte rar! Dar dacă socotești cât cheltuiești pe bilet săptămână după săptămână crede-mă că dacă nu joci după un an-doi deja ești mai câștigat.

      • Mihaita Piticu' Răspunde

        … Bah ”trei puncte”’nu mai fura nickname bulagiule .

        • ... Răspunde

          Mă gândesc că te-ai referit la cel cu @… fals care nu are ce face.

          • Mihaita Piticu'

            … Da. Exact. Fake ul. Ala cu Sosoaca care crede in boala lui Calache. Astia bulangii care fura nicknameuri.

  2. Altu Răspunde

    Mă doare gâtul,oare e Centaurul sau e de la bere rece🤔

    • omicronul centurion fost cândva și delta Răspunde

      Nu știu. Dar dacă asta le face fericit ? Sper că mai au rezerve de denumiri că eu deja m-am pierdut.
      Urmează mă gândesc un virus din asta superucigaș și foarte invizibil pe care nimeni nu îl va mai sesiza și care nu va omorâ pe nimeni? Sau probabil va ataca plasticul care plutește prin oceane?

    • Mihaita Piticu' Răspunde

      @Altu hahahahahhahaha :)))))))

  3. Maci Laci Răspunde

    PÂNĂ COVIDU II ÎN FLOARE NICI ÎN **** NU MĂ DOARE!!!!

  4. H&R Răspunde

    Eu zic ca razbelul nu a iesit cum trebuia, nu sta la victorie cine trebuia, deci inapoi la covid.

    • ... Răspunde

      Adevărul adevărat este că Putin aista a luat o m@@@iță puternică când a crezut că va intra defilând în trei zile în Kiev ca la Anschlussul austriac. Că asta și-a cam imaginat. Cine l-a sfătuit a făcut-o prost. Poate fi și treabă intenționată ca să fie motiv ca sistemul să se debaraseze definitiv de Putler. Nu știu. Pentru ei niște soldați morți ori niște bombe căzute pe ceva spitale ori școli îs mizilicuri. Singura chestie tristă în tărășenia asta că s-a dovedit iar și iar că nu poți avea deloc încredere în ruși, nici măcar în ce au semnat. Așa că sigura modalitate corectă din punctul nostru de vedere de a trata problematica cu ei este cum fac polonezii. Cu orice altă abordare ieșim clar în pierdere.

      • H&R Răspunde

        Problema este ca acest razbel este intre USA si China. Restul e carne de tun. Ca de ce nu a invins in 3 zile in Uraina Putinel, e alta intrebare, dar are si asta un raspuns corect. Putea sa faca. China inca nu a atacat Taiwanul, dar asta vor sa faca. Ala chiar o sa fie un “blitzkrieg. Intr-o zi o sa ocupe tot Taiwanul. Dar pana atunci urmeaza publicitate adica Covid.

        • H&R Răspunde

          *Ukraina

        • ... Răspunde

          @H&R. Tare mi-e frică și mie că ala este. Ceea ce mă deranjează că în continuare se găsesc destui idioți din ăștia închipuiți utili, din ăia soldați înregimentați voluntari ai pandemiei care în continuare pun botul la prostii. Mai ales că vaccinul s-a demonstrat că e praf și pulbere, cu tot cu coduri QR și lockdownuri tot acolo suntem ca la început când nu aveam nimica dar ei tot vor să bage frica în oameni. În paranteză Biden e bolnav a două oară și au băgat în el 4 doze până acum! Idem șeful mare de la NATO!
          La muncă to’arăși! Înainte marș! Gata cu păpica gratis!
          PS. Aștept anunțul cu cercetarea penală a Ursulei care a negociat “la secret” la o cafea cu husbandul ei mare boss la Moderna achiziția de vaccinuri întru salvarea noastră! Și tot nu pricep de ce franț am cumpărat noi ca și țară 120 de milioane de doze! Sau asta nu e voie să se observe?

        • ... Răspunde

          @H&R. China așteaptă la cotitură și pescuiește în ape tulburi. Nu se bagă în conflict de nici o parte pentru că degeaba e ditamai țara ca infrastructură militară lasă foarte mult de dorit. Inclusiv ca și exploatare a tehnicii militare de către ostașii proprii. Sunt mulți și atât. Îs buni de tras în demonstranți în piața Tienanmen, să facă ordine printre trei civili supărați în Tibet sau să-i pună pe toți după sârmă ghimpată în Xinjiang-Uigur. Nu uita (poate nu știai) că primul astronaut de-al lor Yang Li Vei care a zburat în spațiu în 2003 a făcut tot zborul cu pampers pentru adulți pentru că nu au reușit să facă să funcționeze toaleta din vehicul în imponderabilitate. 😱😲💩Cam atât. Dar cel mai important, Partidul Comunist Chinez iarăși a “triumfat”!😩

  5. H&R Răspunde

    20 milioane x 6 = 120 milioane
    Adica trebuie sa fie 6 valuri, la 20 milioane de locuitori.
    Vaccinul la chiuveta nu stiu daca au luat in calcul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.