Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Mesaje RO-Alert în Satu Mare: Cod portocaliu de furtuni și vijelii!

Sătmărenii au primit mesaje RO-Alert, după ce județul Satu Mare a intrat sub Cod portocaliu de furtuni și vijelii. Oamenii sunt sfătuiți să evite deplasările.

Mai jos găsiți mesajul primit de sătmăreni de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU):


CITEȘTE ȘI:

7 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Recomand celor care au conceput această alertă inexactă ca să apeleze la ceva preot neapărat ortodox că poate cu niște rugăciuni pentru ploaie se va adeveri. Nu pot să nu remarc că meteorologia românească iar dă cu bățul în baltă și nu nimerește prognoza. Bine că alertați oamenii că ați descoperit că se poate face și asta. Dar întreb eu, ce rost are? Că veți ajunge că după o vreme nu vă va băga nimeni în seamă. Eventual vă va băga …. în origini. Vă lipsește????
    PS. M-am uitat pe radarul la unguri. Fără supărare dar sunt infinit mai buni și la prognoză. Din ce văd eu ploaie va fi undeva pe la ora 16 cel mai devreme. Iar care se supără că mă folosesc de prognoza ungurilor atâta spun că mie îmi trebuie prognoză bună și nu ceva de formă. Învățați mai bine meserie.
    https://www.met.hu/idojaras/aktualis_idojaras/radar/

    • Janos Răspunde

      După ce termini de lins, țuca-i în CUR…

      • c-block Răspunde

        Ești un BOU. Un român infantil și cu inteligență limitată. Dacă ceva nu funcționează și dau exemplu că uite că se poate tu vii cu astfel de afirmații? De la care saivan ai scăpat?

  2. ciprian Răspunde

    Mai luati o pauza si nu mai alertati oamenii degeaba(devine obisnuinta), trageti cu ochiul la unguri…cand ii termina pe ei de tot, ne spuneti si noua

  3. c-block Răspunde

    Cred că îmi schimb meseria. Este ora 16 și stă să plouă în oraș. Să alertez Ro-alertul, ce ziceți? Că acum meteorologia românească culmea încă nu a lansat nici o avertizare nowcasting! Cu toată alerta voastră sunteți atât de inutili și ineficienți că nu se mai poate! Bine că pe timp de caniculă data trecută ați activat celularele spectatorilor de la un concert simfonic! Ce fain a fost pentru voi, nu? Bătaie de joc pe banii noștri!

  4. aleu Răspunde

    Bey, Ro alertul e ca sa bage spaima in oameni ca vai de mine ce se intampla si dupa ai sa vina aia de la guvernare ( a noastra sau a europei, lumii, dracu stie) si sa zica v-am salvat! Nu pricepeti?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.