Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

Un șofer de 72 de ani a agresat doi soți în trafic, în Satu Mare. Au intervenit polițiștii

În cursul acestei zile, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați de către un sătmărean, de 44 de ani, despre faptul că, atât el, cât și soția acestuia de 32 de ani, ar fi fost agresați, în trafic, de către un bărbat.

Ca urmare a verificărilor  efectuate, polițiștii au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, în urma unui conflict spontan, în trafic, un bărbat, de 72 de ani, din Satu Mare, i-ar fi agresat fizic pe cei doi, distrugând totodată, telefonul mobil al femeii.

Polițiștii rutieri au procedat la reținerea permisului de conducere al bărbatului de 72 de ani, pentru comportament agresiv în trafic și au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 1.850 de lei pentru circulația cu un autovehicul pe trotuar, respectiv adresare de injurii.

Totodată, față de bărbatul agresiv, polițiștii de investigații criminale efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și distrugere.

,,Recomandăm conducătorilor auto să adopte un comportament decent, în trafic și nu numai. Totodată, un stil de conducere reactiv-preventiv, contribuie la siguranța tuturor participanților la trafic. Conștientizarea riscurilor în traficul rutier, precum și responsabilizarea individuală are ca rezultat un climat de liniște și siguranță în comunitatea din care fiecare dintre noi facem parte!’’, spun polițiștii sătmăreni.

Sursa: IPJ Satu Mare

9 comentarii

  1. TAXI Răspunde

    Boul..🐖..că altfel nu il poți cataloga un asemenea individ..idiot..🦧.. este taximetrist ..a agresat o femeie in parcare la LIDL..pe urmă și pe soțul acesteia în stație..un vierme cu sonda urinară..bolnav psihic..așa cum soția declară pe înregistrări..licenta nu știu cine ia dat o dar e clar ceva smen la mijloc..ăștia se cred regii șoselelor oricum..conduc cum vor mușchii lor..te fură la bani.. unde mai pui că toți îs beșinosi comuniști de la Unio pensionati..CRETIN..foarte bine că ia făcut dosar penal soțul doamnei..că altfel lua o amendă și gata..nu..oligofreni ca ăsta nu au ce căuta pe stradă..nu să conducă TAXI uri..locul lui e la balamuc în cămașă de FORță..CĂCAT ORDINAR 💩

  2. Xpert86 Răspunde

    Trebuia bagat jos golanul de taximetris🚖, o fi avut relatii de e inca in libertate, mai ales ca cazul este mediatizat si a produs un mare scandal!! De ultraj contra bunelor moravuri si loviri si alte violente nu au auzit de la politie, sa ii ajute din afara cineva la stabilirea🙂incadrarii juridice a faptelor!!!

  3. Taxidriver Răspunde

    Va rog din suflet, ce firma, nr de masina, ceva ..macar sa stim care este acest gunoi.
    Rusinea societatii.
    ALO..
    Besinosii de pensionari, mars acasa langa baba, numaj stati in taxi, dracu sa va ia odata, nu va convine pensionar, carati va in cimitir.

  4. Dallos bacsi Răspunde

    Este de la prima taxi. Ahh, nu prima, cred ca e ultima
    CSOKI TAXI sau GIPSY TAXI.
    Dalos bacsi este individul , asa mi se pare, un fost macelar (hentes) iar dupa pensionare mare taximetrist.
    Iti ajunge raspunsul mr.taxidriver?

  5. LoopMaci Laci Răspunde

    DACĂ ȘI-AU CAUTAT-O OAMENII CU LUMÂNAREA ȘI-AU GĂSIT NAȘUL!!!!!

  6. Coi Ka Răspunde

    Ar fi foarte interesant de aflat la care cabinet medical a obținut certificatul medical necesar pentru a presta activitatea de taximetrie! Mai ales avizul psihologic!!

  7. LoopMaci Laci Răspunde

    TAXIMETRISTUL NU ARE ABSOLUT NICI O VINĂ DACĂ NU AR FI FOST PROVOCAT NU Z-AR FI ÎNTÂMPLAT NIMIC DIN TOATE ASTEA!!!

    • 💩 Răspunde

      @Tu ori ești cretin sau oligofren..nu stii cum cavatzi ca tine pot împrăștia imbecilitati mai mari ca ei..păi bă căcat la gură și cur ce ai ajuns aici din Potau..te ft în gură labagiu ce ești cu oile la stână..dacă îți bate nevasta cineva să știi că sau prins rugile..vierme ce esti..gatzi mati din latrina în care te-ai născut..LABAGIU

  8. Ai dreptate Răspunde

    Rákos gecu de maci laci loop.
    Tu esti un mare bou.
    Cancer la tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.