Ultima actualizare: azi, 09:47

Locale

FOTO. Asociația Eliezer, fondată de un tânăr orfan, a împlinit un an de la înființare! Mii de fapte bune

Asociația Eliezer, fondată de un tânăr crescut la casa de copii, a împlinit în această lună un an de la înființare. Momentul a fost marcat la restaurantul Capricci din municipiul Satu Mare, totul fiind o sponsorizare generoasă din partea lui Bogdan Fușle, patronul restaurantului.

Reprezentanți ai Prefecturii, ai Inspectoratului Școlar, ai DGASPC și reprezentanți media au fost prezenți la eveniment alături de mai mulți copii de la casele de tip familial din județul Satu Mare. Evenimentul a început cu discursuri legate de activitatea asociației, fondatorul acesteia, Anton Varga, fiind lăudat pentru activitatea și dedicarea sa față de comunitatea mai puțin norocoasă a județului Satu Mare. Invitații au luat, apoi, masa, au discutat și au servit un tort pe care subprefectul Romeo Pop l-a comandat special pentru eveniment, fiind, totodată, un cadou culinar pentru toți cei prezenți.

Evenimentul s-a încheiat în fața restaurantului, unde toți cei prezenți au cântat împreună la mulți ani și au lăsat să zboare către cer mai multe baloane albastre, culoare reprezentantivă pentru asociație.

Fondatorul asociației este Anton Varga, un tânăr orfan, ce, prin fapte bune, își dorește să schimbe destine.

„Pentru multă lume, data de 26 august reprezintă doar o altă zi în calendar, însă pentru noi, oamenii din Asociația ELIEZER, e o zi încărcată de amintirea începutului de drum anevoios, de compasiunea pentru sufletele greu încercate, de dorința de mai bine și bucuria lucrului bine făcut, de încrederea într-un viitor mai luminos. 
La împlinirea primului an de la înființarea Asociației ELIEZER, se cuvine să facem bilanțul, să ne bucurăm împreună de reușitele noastre, să fim recunoscători că Dumnezeu a fost și este mereu ajutorul nostru, aducând laolaltă oameni inimoși și dornici să-i ajute la rândul lor pe cei necăjiți. A fost un an plin de gânduri și griji pentru ziua de mâine, dar și de speranțe și multe șanse în plus pentru orfanii și pentru familiile nevoiașe din comunitatea noastră.
✔️Am sustinut tinerii care au iesti din sistemul de protecție cu hrana si cazare
✔️Am renovat și reparat: case ale unor oameni neputincioși în fața sorții.
✔️Am consiliat și îndrumat: oameni cu probleme privind utilitățile sau documentele personale.
✔️Am adunat: reputație, fonduri, donații de alimente, haine, produse de igienă, aparatură electrocasnică.
✔️Am organizat: campanii caritabile, evenimente și întâlniri de socializare pentru copiii și tinerii instituționalizați, tabăra pentru copiii din centrele de plasament.
✔️Am colaborat: cu oameni de bine (unii devenind voluntari Eliezer), cu instituții locale și județene, cu școli, cu firme.
💫 Cu gândul la al doilea an ce ne bate la ușă, dorim să mulțumim din suflet tuturor celor care au crezut în noi și ne-au sprijinit moral și financiar în numeroasele proiecte desfășurate și ne luăm angajamentul de a fi vocea celor nevoiași și pe viitor, ajutând, oferind iubire, speranță și siguranță”, este mesajul transmis de Asociația Eliezer. 

Mai multe detalii despre asociație, pe www.asociatiaeliezer.ro

Citește și:

Un comentariu

  1. Vasile Răspunde

    Bravo copile!se pot face și fapte bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.