Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Două fete, moarte într-un accident. Şoferul avea 16 ani. Camerele au surprins totul

Două fete au murit într-un accident rutier petrecut azi noapte în judeţul Constanţa. În jurul orei 1:40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin, potrivit ziuaconstanta.ro.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani.

Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte 2 autoturisme parcate.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a 2 pasagere din primul autoturism, de 13, respectiv 16 ani.

Totodată, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 16 ani și a unui alt pasager din același autoturism, de 17 ani, precum și vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

 

15 comentarii

  1. MUE Răspunde

    Dai in pul@ mea de incostienti cu parinti ratati.

  2. Darwin Răspunde

    1. Ce căutau fetele la ora 1,40 noaptea acolo?????
    2. Pură selecție naturală dar văd că tot vă mai trebuie exemple și nu învățați nici măcar pe pielea voastră! Așa vă trebuie! Măcar nu se vor multiplica și nu vor face pui!
    RIP pentru părinții inconștienți care nu se îngrijesc că ce fac copiii lor noaptea! Și nici măcar nu era weekend ca să zică că veneau de la ceva chef!
    Vă credeți cumva nemuritori???

    • 3,14 Răspunde

      Hei tu…selectionat artificial! 2 copii au fost accidentati mortal de un mucos. Asta numesti tu selectie naturala???

      • Darwin Răspunde

        Fetele la vârsta lor ce căutau în miezul săptămânii noaptea la două? He? Cine știe a câta oară făceau!? Selectat în palmă ce ești! Nu au familie, nu au părinți care să le explice ce și cum, ce se cade și ce nu? Deci da, e pură selecție. Să nu-mi spui că miercuri au fost la chef la două noaptea în Cobadin de Constanța că nu te cred! Ocazia face că am trecut pe acolo acum niște ani. Ceva șchioapătă în poveste sau nu se spune tot. Nu că acum ulterior ar mai conta.

        • 💩💩💩💩💩 Răspunde

          Ce făceau fetele? Căutau poolă, și ce treabă ai tu asta? Asta înseamnă că trebuia să moară? Ești tu mai bine așa că au murit două biete fete??
          Dumnezeu și măicuța sfânta să te ajute să nu fii și tu în situația părinților fetelor!
          Dar tot un nemernic fără suflet ești!

        • Darwin cretinu Răspunde

          Si daca le omorea in plina zi ce pizda mami maicii tale mai ziceai ba obositule. Rasa ta de prost

          • Darwi

            Nu pot decât să mă repet pentru că se pare informația precedentă încă nu a ajuns la hardul tău.
            Am înțeles că puștiul a mai făcut accidente rutiere plus se lăuda că mai și bea. Înseamnă că nu a priceput. Cel care l-a învățat să conducă și a închis ochii la ce face să trăiască că a omorât două viitoare parașute. Din video se pare că mergea cu mult peste 100. Sper să trăiască și să ajungă toată viața în scaun cu rotile. Să aibă timp destul ca să priceapă ce a înfăptuit liber și nesilit de nimeni.😱🤔😲😭😤💩💩🤯

        • 3,14 Răspunde

          Era mai bine pt omenire daca erai tu acolo in locul potrivit si la ora potrivita incultule. Nu perpetuai imbecilitatea.

          • Darwin

            Imbecil e cine spune. În schimb urlă la propriu din știre lipsa de educație. Tu știi că derbedeul cu ceva ore înainte a postat poze cum că bea vin la volan și conduce? Și nici nu aveam șansa să fiu acolo. De ce? Because eu la ora aia dorm că mâine dis de dimineață am treabă. Acum urlă biztoș părinții fetelor dar unde erau până la faza asta? De aia trebuie educație ca să știi să nu te urci nicicum în mașină dacă puștanul face pe grozavul, bea la volan și face drifturi în localitate! Că uite ce se poate întâmpla! Ca să nu mai zic că se vede din video cum fetele au zburat prin parbriz mai ceva ca niște crash-test-dummies! Deci dacă e până acolo nici centura nu și-au pus ca să fie sigură treaba și să nu aibă nici o șansă!!!😱🤮😭 “Felicitări” tuturor implicați!😱🤮🥴😭😭🙏

        • 3,14 Răspunde

          Afirmi cu tarie ca… alea nu aveau, cica, parinti sa le explice una-alta. Dar tu? Nici tu nu ai sau nu ai avut parinti care sa te fi invatat sa fii manierat, simtit, respectuos? Ei unde au fost cand s-au impartit anii aia (7) iar diriginta cum te-a lasat sa treci prin scoala,ca Voda prin castel, fara sa dobandesti un minim de cultura si bun simt? Esti prea frustrat si prea singur. Intreaba-te de ce….

          • Darwin

            Eu am primit acei ani și fără bătaia tradițională. Iar copiii mei fii sigur că au fost educați cum trebuie și au făcut școala cum trebuie. Drept concluzie nu trebuie să-mi bat capul ce fac și unde sunt. Pur și simplu îmi spun ei. Nu trebuie să afirm cu tărie ce ziceam de părinți. Faptele o dovedesc. Ești fericit dacă mă contrazici? Sau fetele vor învia dacă îți dau dreptate? Nu mai bine preîntâminau problema??? Dar ca să vezi pentru asta îți trebuie ceva minte!

          • 3,14

            Plec de la ce am pățit eu și vorbesc singur cu mine. Nașpa. Ce mă mai enervează când văd că alții stau mai bine ca mine!?

  3. H&R Răspunde

    VW vs BMW. Batalia nemti… titanilor.
    Golful a avut viteza destul de mare din ce se vede.
    Fetele o fi iesit cu flacaul la o plimbarica.
    Eu nu asi fi urcat langa kamikaza asta. Asta nu e sofer oricum la 16 ani, e un kamikaza curat.

  4. @Darwin Răspunde

    O treabă au avut și părinții tăi, dar au ratat-o cu stil, și anume să te educe!
    Orice prost semi-analfabet crede că el este deținătorul adevărului absolut! Sunt mulți de-ăștia ca tine!

    • Darwin Răspunde

      Nici nu meriți să-ți răspund. În primul rând uită-te adânc și atent în oglindă, cu mare atenție ca să analizezi boul pe care îl vezi. Mă-ta nu ți-a spus să nu te legi de om fără motiv? Tu vorbești de educație, scăpat în palmă? Azi s-a anunțat că a mai murit unul care era în mașină! Felicitări! Spre binele șoferului îi doresc să nu se trezească din comă. Nu de alta dar acolo prin zonă și la etnia respectivă s-ar putea să i se ceară socoteală, ceva de genul ochi pentru ochi.
      Dovada că sunt educat este și faptul că judec de fiecare dată eventualele repercursiuni ale acțiunii mele. Drept con luzie niciodată nu am ajuns și nu voi ajunge în astfel în circumstanțe.
      Faptul că tu cauți să te cerți pe marginea acestei știri foarte triste denotă intelectul tău limitat. Îți recomand să-ți cauți altul cu care să te cerți. Dacă nu găsești poți apela la oglindă. Măcar nu ripostează.😱🤪🥴

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.