Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Dubă cu 1 milion de ţigări de contrabandă, depistată în Satu Mare

Dubă cu 1 milion de ţigări de contrabandă, depistată în Satu Mare. La data de 24 august a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Satu Mare, împreună cu Poliția municipiului Satu Mare – Biroul de Ordine Publică, au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant delict a 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 43 de ani, toți domiciliați în județul Maramureș, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de contrabandă în formă asimilată.

Astfel, pe Drumul Național 19, polițiștii i-au identificat pe cei trei bărbați, care conduceau autovehicule înmatriculate în România, Bulgaria, respectiv Republica Cehă.

În urma efectuării de verificări asupra autovehiculelor, au fost descoperite 1.100.000 de țigarete, care nu prezentau timbre fiscale emise de autoritățile din România.

Cele trei autovehicule și țigaretele au fost indisponibilizate, cuantumul prejudiciului cauzat bugetului de stat urmând a fi stabilit de către Autoritatea Vamală.

Totodată, au fost efectuate 4 percheziții, în județele Maramureș și Bihor, iar într-una dintre locații au fost descoperite peste 120.000 de țigarete, ce au fost indisponibilizate.

Acțiunea a beneficiat și de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale și luării măsurilor legale care se impun.

4 comentarii

  1. Mortu Răspunde

    si revanduta in satu mare. Seful de la vama stie despre ce vorbesc

  2. satu mare Răspunde

    ….și cum au trecut vama ditamai duba plina de țigări….nu au contribuit cât a trebuit la băieți și și-au luat mana de pe ei…tara plina de hoți de milițieni până la amărâții ăstia care pica de găini când nu mai joacă cum trebuie!!!

  3. xpert86 Răspunde

    De ce nu i-a depistat politia de frontiera prima data si cei de la vama???? Au dat acolo spaga probabil si au crezut ca deja erau protejati pana la destinație!!! Antemergatorul nu a cotizat mai departe si pentru itinerar si de aia au cazut in plasa!!!! Asta au fost începători fraieri!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.