Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Adolescentă călcată pe trecere. Şoferiţa a fugit

Adolescentă călcată pe trecere. La data de 24 august a.c., în jurul orelor 17.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe raza municipiului Satu Mare, posibil cu victimă.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, o minoră de 13 ani, domiciliată în municipiul Satu Mare, în timp ce s-ar fi angajat în traversarea străzii Gheorghe Barițiu, pe lângă bicicletă, ar fi fost acroșată de către un autoturism, iar conducătorul auto ar fi părăsit locul accidentului.

Ulterior, conducătorul auto a fost identificat, în persoana unei femei de 41 de ani, din județul Maramureș, care a fost supusă procedurii de testare cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Minora de 13 ani a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului de caz.

Un comentariu

  1. Gheorghe Răspunde

    Baritiu,vizibilitate bună,drum drept da-i talpa ca merge.Uite ca s-o găsit una din Maramureș care no avut ce face decât sa calce pruncii satmarenilor.Bag sama ca o astept poșoșu la aquaparc de aceea s-o grăbit și o părăsit locul accidentului…..era dornica de baie și tavaleala.Bipezi care primesc dreptul de a conduce mașini dar ei nu știu sa respecte regulile de circulație și nici nu vor sa învețe nici de-a dracului…Este al treilea eveniment în doua zile și toate pe trecerea de pietoni,acolo unde TREBUIE,ESTI OBLIGAT prin lege sa dai dreptul pietonului sa traverseze 8n siguranță nu sa te urci pe el ca un bou sau ca o vaca cu permis și masina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.