Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Șofer (67 ani) cu mașina în șanț. Două victime, transportate la Urgență

Șofer (67 ani) cu mașina în șanț. Două victime, transportate la Urgențe. La data de 30 august, în jurul orelor 07.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în proximitatea localității Botiz, posibil cu victime.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, un bărbat de 67 de ani, din localitatea Călinești-Oaș, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pe sensul de mers Livada-Satu Mare, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-ar fi răsturnat în șanțul situat la marginea părții carosabile.

În urma producerii accidentului rutier, a rezultat rănirea a 2 pasageri ai autoturismului, respectiv un bărbat de 46 de ani și o femeie de 64 de ani, ambii domiciliați în localitatea Călinești-Oaș.

Ambii pasageri au fost transportați la Spitalul Județean Satu Mare, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a unei eventuale alcoolemii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Un comentariu

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Young & restless vs. fast & furious???🤔😱😲

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.